RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-08-2022
Istorie
a fost răspuns
Eseu despre Immanuel Kant
Răspuns :
Mariejeannetomescu
Mariejeannetomescu
06-08-2022
Răspuns:
este in atas
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
√5(√1445-√845)+(√1620-√1805):√5 Va Rog Daca Se Poate Sa Imi Faceti Pas Cu Pas Si Sa Fie Rezolvat Cu Descompunere Eu Am Ajuns La Concluzia Asta Unde M-am Blocat:
Your Friend Not Have Money For School And A Person Affers Him Money,but He Refused.Mention Your Opinion.(6-7 Randuri)ofer Coroana
Află Suma A Doua Nr Naturale,stiind Ca Primul Nr Este De 4 Ori Mai Mare Decat Al Doilea,iar Diferența Dintre Dublul Primului Nr Si Triplu Celui De-al Doilea Es
Puteti Sa Imi Faceti Niste Propozitii Cu Cuvintele : Likely , Posh,commit,at Least,victim,pick On , Call Somebody Names ,nasty , Trip Me. Va Rog . Ofer 20 De Pu
(-9xy)(-5abx) Rapid Va Roooooooooooogg
Formati Numerale Ordinale, Colective Si Fractionare Corespunzatoare Numeralului Cardina Patru
Exercitiul 3 Va Rog Va Dau Coroana
Rescrie Enunțul Astfel Încât Sa Exprime Mirarea : -Când Ne-am Întâlnitără Pe Bulivar. .. Va Rog Sa Mă Ajutați Ofer Nota 10 Și 100 De Puncte Care Mă Ajuta Și Pe
Stiind Ca X=/4 Radical Din 6 -10/ Si Y= 10+4 Radical Din 6/,calculati Media Aritmetica A Nr. Si Media Geometrica. /=modul
Indicati Substantivele Din Enunturile Urmatoare. Puneti Langa Ele Un Adjectiv Potrivit. .Vantul Bate . Frigul Cuprinde Plaiurile . Caderea Za