RO Study
👤
Andreimadalina2003
Andreimadalina2003
30-07-2022
Matematică
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutați!!
Răspuns :
Matepentrutoti
Matepentrutoti
30-07-2022
................................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 55+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Puteti Sa Ma A Jutati Cu Asta ??? Terenul Unei Persoane Se Afla Pe Malul Lacului , Incat O Latura E De 15m , Alta De 27m , Cea Laterala E De 24m ,iar Ultima E A
Recunoasteti Subiectele Si Analizatii-le "Seara Limpede Si Blanda Se Coboara Peste Vai.""Gagalici De Aur Au Navalit Sub Aripile Clostilor."
Am cateva Exercitii La Mate Pe Care Nu Le Inteleg.Putin Ajutor?ex.1)aflati Aria Patratului Cu Latura De:a)4m, B)2,5m ,c)9pe 2 M ,d)0,5 Damex2)cate Hectare Are O
Exprimati Opinia In Legatura Cu Importanta Preocuparilor Comune Intr-o Prietenie Durabila. In Max 15 Randuri
Hei! Sunt In Clasa A 7-a Si Am Fost Aleasa Ca La Ultimul Clopotel Al Clasei A 8-a Sa Tin Un Mini Discurs Sau Ceva De Genul... Profa De Romana A Zis Sa Fie Ce V
Doua Animale,in afara De Rama,care Traiesc In Gradina Botanica,si Actiunile Lor Asupra Plantelor???plz Repede
Informatii Despre Medii De Viata
Ce Drepturi Si Indatoriri Au Copiii In Familie?????
HelloMa Poate Ajuta Cnv La Urmatoarele 2 Exercitii,Va Rog Frumos1.Sa Se Scrie Ecuatia Dreptei Paralele Cu Axa Oz Care Trece Prin Punctul M(2,-5,3)2.Gasiti Secti
VA ROG !!! Daca Puteti Sa Imi Si Explicati1) Rezolvarea Calculului (2 Supra √2 - 3 Supra√3)·√6 + (3supra√18 - 10 Supra√75 )(-√6) Este Egal Cu... 2) Media Geomet