RO Study
👤
Riana1645
Riana1645
29-07-2022
Matematică
a fost răspuns
bună poate să mă ajute cineva?
Răspuns :
CosmyCrina
CosmyCrina
31-07-2022
B
u
n
ă
!
Ai rezolvarea în imagine.
S
u
c
c
e
s
!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 51+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stabilește Dacă Numărul 15 Ori N Plus 28 Este Pătrat Al Unui Număr Unde N Este Număr Natural
5. Notează Sub Fiecare Personaj O Trăsătură Semnificativa.Cine Mă Ajută Primește Coroana!
Scrie O Recenzie De 100 150 De Cuvinte În Care Să Prezinți Impresiile Tale Despre Un Volum Ilustrat În Care Să Conțină Textul Cum E Lumea De Veronica D Niculesc
1.3. Numeşte Procesul Istoric Prezentat În Tabelul De Mai Jos . Explică Pe Scurt (în 2-3 Enunţuri) Esenţa Procesului Istoric Pre- Zentat În Tabel. PRINCIPALEL
9) Trenul Care Trece Prin Spatele Caselor Lui Take, Ianke Şi Cadâr Este Un Personaj Simbolic Al Piesei, Absent Fizic, Dar Prezent În Replicile Personajelor. El
I Selectează Din Secvența Următoare Două Cuvinte Derivate Şi Explică Modul Lor De Formare: - Ce, Ai Turbat, Măi Ursulică, Ce Ai? Dar Câinele, Tot Mai Neliniştit
Se Considera Numerele A=1+3+5+....+49;B=11+13+....49;Aratati CanumarulA Este Mai Mare Decat B CU25;;30 35 40 45
Problema 19 Va Rogggggg Dau Coroana Si Pincteeeee
LE PARTICIPE PASSÉ LES VERBES RÉGULIERS Les Verbes En -er Forment Leur Participe Passé En -é. Commencer Commencé Passer Manger Visiter Pour Les Autres Verbes, L
Urgent!!! Dau Coroana!! Si Daca Puteti Sa-mi Si Explicati E Perfect!