RO Study
👤
Sophia48
Sophia48
21-07-2022
Matematică
a fost răspuns
Va rog rezolvare! Doar punctele c,d,e și f
Răspuns :
Gabrielaam33
Gabrielaam33
21-07-2022
Buna! Sper ca te-am ajutat!!
Answer Link
Maialeanca9
Maialeanca9
21-07-2022
Sper ca înțelegi, daca nu sa-mi spui ca sa iti explic
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Creati Va Rog Fumos O Compunere Despre Ora De Romana. Atentie Trebuie Sa Aiba Expozitiune, Intriga, Desfasurarea Actiunii, Punctul Culminant Si Deznodamantu
Va Rog Foarte Frumos! Dau Coronita! (cu Calcule Daca Se Poate , Nu Rezultatul Direct)11001101 + 10011 + 1101 =? (2) (2) (2) (2)11111
Determinati Nr Complex Z, 2z Cu Linie Deasupra -z=1-3i, Unde Z Cu Linie Deasupra Este Conjugatul Lui Z. Va Roog. Sa Fie Explicit. Am Nevoie Sa Inteleg. Urgent.
Am Nevoie De Ajutor!!! a)Determina Cel Mai Mic Si Cel Mai Mare Nr. Nat. De 3 Cifre Care Impartit La 15 Da Restul 11. b)Calculeaza Suma Numerelor Natura
Calculeaza Valorile A,b,c,d,stiind Ca; a+a=b,b+b=c, C+c=d,d+6=30
In Doua Magazii Erau Depozitate 142 Tone De Porumb.Dupa Ce Din Prima Magazie S-au Transportat In A Doua 23 Tone,cantitatile De Porumb Din Cele Doua Magazii Au D
Exercițiul 2 Punctul B!!
Formulează Enunțuri Unei Probleme In Care Să Folosesc Expresii De Cinci Ori Mai Multe
Distanța De 79,2 Km Este Parcursă De Un Mobil In Intervalul De Timp De 1 H 6 Minute .Exprimati Viteza Modulului In Km/M ; M /s
Stiind Ca 1 Pe 4 Dintre Copiii Care Au Vizitat Intr O Luna Muzeul I.l. Caragiale Reprezinta 75. Sa Se Afle Cati Copii Au Vizitat Muzeul In Total