Răspuns :
VULPEA SI IEPURASUL
Intr-o dupa-amiaza, a plecat la camp topaind , in drumul sau spre camp a aprut o vulpe mare si roscata. Vulpea il intreaba pe iepuras:
-Unde te duci tu, dragul meu iepuras? il intreaba aceasta
-Eu ma duc la tovarasi mei. Tu unde te duci?
-Am plecat sa ma plimb si eu pe aici!
Iepurasul se indreapta spre camp , pentru a se duce la tovarasi lui. Dupa ce se intoarce acasa , in drumul sau spre casa o intalneste pe vulpe plangand.
-De ce plangi, draga mea?
-Eu stau in dumbrava , iar un lup netrebnic mi-a darmat casa, si acum nu mai am unde stau.
-Nu-ti face griji, pot veni acum , cu tine sa refari casa.
-Iti multumesc!
-Placerea e de partea mea!
Dupa ce ajung la casa vulpi , iepurasul vede ca nu prea a mai ramas mai nimic din casa ei, asa ca ii cheama pe tovarasi lui sa-l ajute sa termine cat mai repede casa .Dupa ce acestia termina casa , vulpea le ofera tuturor cate un dar si cina.
-Iti multumesc ca m-ai ajutat!
-Cu placere!
-Te astept la mine de cate ori vei dori!
-Bine! La revedere!
-La revedere!
Sper ca te-am ajutat!
Intr-o dupa-amiaza, a plecat la camp topaind , in drumul sau spre camp a aprut o vulpe mare si roscata. Vulpea il intreaba pe iepuras:
-Unde te duci tu, dragul meu iepuras? il intreaba aceasta
-Eu ma duc la tovarasi mei. Tu unde te duci?
-Am plecat sa ma plimb si eu pe aici!
Iepurasul se indreapta spre camp , pentru a se duce la tovarasi lui. Dupa ce se intoarce acasa , in drumul sau spre casa o intalneste pe vulpe plangand.
-De ce plangi, draga mea?
-Eu stau in dumbrava , iar un lup netrebnic mi-a darmat casa, si acum nu mai am unde stau.
-Nu-ti face griji, pot veni acum , cu tine sa refari casa.
-Iti multumesc!
-Placerea e de partea mea!
Dupa ce ajung la casa vulpi , iepurasul vede ca nu prea a mai ramas mai nimic din casa ei, asa ca ii cheama pe tovarasi lui sa-l ajute sa termine cat mai repede casa .Dupa ce acestia termina casa , vulpea le ofera tuturor cate un dar si cina.
-Iti multumesc ca m-ai ajutat!
-Cu placere!
-Te astept la mine de cate ori vei dori!
-Bine! La revedere!
-La revedere!
Sper ca te-am ajutat!