RO Study
👤
Maria2700
Maria2700
13-07-2022
Matematică
a fost răspuns
URGENT CU HOSPITAL VA ROG!!!
Răspuns :
Chris02Junior
Chris02Junior
13-07-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
= 1 + rad3(12) / 0 = +∞
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Trebuie Pt. Tema De Acasa O Compunere Cu Tema "Importanta Sportului In Consolidarea Relatiilor Dintre Tarile Uniunii Europene", Idei ? :)
In Triunghiul ABC Se Considera M Si N Mijloacele Laturilor [AB] Respectiv [AC].Daca AB=12 Cm,AC=10 Cm,BC=14 Cm,calculati: a.AM b.MN c.perimetrul Patrulaterul
Write A Riddle Or Joke In English
Sinonime Cu: Asi Face De Cap, A Baga De Seama, A Da Bir Cu Fugiti, Asi Lua Lumea-n Cap,a Bate Campii Ai Ajunge Cutitul La Os, A Da Ortul Popii, A Da Din Gura, A
O Compunere Cu Titlul "O Intmplare Fericita" Care Sa Contina Minim 5 Serii De Sinonime Neologice De Minim15 Randuri Imi Va Da Nota Asa Ca Va Rog Ajutatima!! Dar
III. Comparati Relieful Grupei Parâng Cu Relieful Carpatilor Occidentali De La Sud De Mures ( Muntii Banatului Si Poiana Rusca) Precizând Trei Deosebiri Si Doua
Vreau Si Eu Rezolvare La Aceasta Problema.La O Crescatorie De Pasari Sunt 486 Gaini,rate Si Curci.Daca 121 Nu Sunt Curci Si 212 Nu Sunt Rate,cate Pasari De Fie
Antonimul Cuvintului: Hind
Transforma In SI (sistemul Internatonal)a) 280(grade Celcius)b)273,15(grade Celcius)c)-268(grade Celsius) Va Rog Este Urgent
Indica Doua Argumente Pentru A Ilustra Ideea Ca Poezia Salcamul De Ștefan Octavian Iosif Este O Descriere Poetica.