👤

6. Precizează, în două - trei enunțuri, o trăsătură a textului narativ, identificată în fragmentul de mai jos, ilustrând-o cu o secvenţă: „În copilăria mea, apăsată de spaime și bănuieli, iată câteva zile de libertate, de încântare și vis. Îmi plăcea să răscolesc podul. Acolo îl întâlneam, în închipuire bineînțeles, pe «micul lord»>, logodnicul meu." 6 puncte

7. Prezintă, în 30 - 70 de cuvinte, un aspect comun celor două texte date, valorificând câte un element de conţinut. 6 puncte adaug Teste (s 5 6. Precizează , în două - trei enunțuri , o trăsătură a textului narativ , identificată în fragmentul de mai jos , ilustrând - o cu o secvenţă : „ În copilăria mea , apăsată de spaime și bănuieli , iată câteva zile de libertate , de încântare și vis . Îmi plăcea să răscolesc podul . Acolo îl întâlneam , în închipuire bineînțeles , pe « micul lord » > , logodnicul meu . " 6 puncte 7. Prezintă , în 30 - 70 de cuvinte , un aspect comun celor două texte date , valorificând câte un element de conţinut . 6 puncte adaug Teste ( s 5​

6 Precizează În Două Trei Enunțuri O Trăsătură A Textului Narativ Identificată În Fragmentul De Mai Jos Ilustrândo Cu O Secvenţă În Copilăria Mea Apăsată De Spa class=