RO Study
👤
Ilovemath4
Ilovemath4
04-07-2022
Matematică
a fost răspuns
Ajutttorrrrrr!!!! Punctul b!!
Răspuns :
Stefanboiu
Stefanboiu
04-07-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna! Imi Puteti Da 6 Exercitiii Cu Atributul Si 6 Exercitii Cu Complementul De Clasa A 6-a Sau Un Site Cu Exercitii? Am Maine Test Si Mi-ar Fi De Mare Ajutor!
Care Este Elementul "surprinzator" Al Versurilor?Asta Este:Ce Spaima, Ce Emotii, Ce Scandal!Am Descoperit Printe Carti Un Soricel Intelectual!Va Rog Sa ma Ajuta
Adjectiv Pentru ,,serbare,,?URGENT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Genul Si Specia Literara Din Care Face Parte Ioan Alexandru "casa Parinteasca"
AM 2 PROBLEME : 1) COMPUNE SI REZOLVA PROBLEMELE DUPA SCHEMELE :PRIMA 8TORTURI....................................168 LEI 24 TORTURI ...........................
In Trei Bidoane Sunt 126l Lapte .dupa ce Se Consuma Din Fiecare Aceeasi cantitate in Primul raman 12 l In Al Doilia 11 l Iar In al Treilea 7 L
Andrei Si Cristina I - Au Cumparat Impreuna Un Cadou Fratelui Lor.Andrei A Contribuit Cu 60 La Suta Din Pretul Cadoului, Iar Cristina Cu Restul De 80 De Lei.det
Alcatuiti Propozitii In Care Substantivul''apa'' Sa Fie:-subiect-atribut-complement-nume Predicativ
Trece La Toate Cazurile Sintagma "fata Cea Timida"
1.Rezultatul Calculului (2+√3)²+I4√3-7I Este...2.Aria Unui Triunghi Echilateral Este Egala Cu 4√3cm².Perimetrul Triunghiului Este Egal Cu?3.Un Triunghi Dreptung