RO Study
👤
HelloKytti3878
HelloKytti3878
04-07-2022
Chimie
a fost răspuns
Cati moli reprezinta 15 g de HCl.
Răspuns :
Mihaiimbrisca
Mihaiimbrisca
04-07-2022
Răspuns:
MHCl=1+35,5=36,5g/mol
n=m/M=15/36,5=0.4moli HCL
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 16+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analiza Gramat A Verbului Tineam Modul Si Timpul
Salut, Intrebare Banala, Cum Pot Inmulti O Matrice Cu Un Numar ? Spre Exemplu Am Matricea I3 1 0 00 1 00 0 1si Trebuie Inmultita Cu Un Numar "a".
La Un Concurs Atletic Numarul Atletelor Reprezinta 56,25% Din Numarul Concurentilor , Daca Ar Venii 2 Atlete Si Ar Pleca 2 Atleti , Atunci Numarul Atletilor Ar
Matei A Citit O Carte In 3 Zile:in Prima Zi A Citit 60% Din Nr Pag. ,in A 2 A Zi O Treime Din Nr Pag Ramase,iar In A 3 Zi Ultimele 16 Pag,Aflati Cate Pag Are C
Explicati Utilizarea Virgulei Din Enuntul: "Madam Popescu Mai Saruta Dulce Odata Pe Maiorasul,il Scuipa Sa Nu-l Deoache,si-l Lasa Jos."
Ce Se Intampla Daca Aș Combina Magneziu Cu Cupru topit ?
Aduand Acelasi Nr X La Fiecare Numerele 14,23,87 Se Obtin Trei Nr Care Insumate Dau 214. Determina Numarul
Explică Rolul Folosirii Cratimei În Secvența " S-aud" In Poezia Noapte De Vara De George Coșbuc
Alcatuieste Enunturi In Care Verbele Auxiliare A Avea,a Vrea Sa Fie Verbe Predicative Si Verbe Auxiliare Repede
PENTRU 4 MINGI IMI LIPSESC 150 LEI.CUMPAR 3 MINGI SI IMI RAMAN 100 LEI.CATI LEI AM AVUT SI CAT COSTA O MINGE?