RO Study
👤
Andreeabildea47
Andreeabildea47
21-06-2022
Geografie
a fost răspuns
Tipuri de relief ale Romaniei
Răspuns :
Hellooooooo
Hellooooooo
21-06-2022
Munte,Deal, Campie,Pajiste,Campie,Rau,Fluiviu, Parau, Lac, Balta,Mare.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compune O Problema Utilizand Formula Numerica.42*16*103=
Corina Are De 5 Ori Mai Multe Piese Lego Decat Ioana, Iar Ioana Are Cu 135 Mai Multe Piese Lego Decat Paul. Stiind Ca Paul Are 340 De Piese, Afla Cate Piese De
2. Se Dă Numărul Natural N. Câte Numere Prime Mai Mici Decât N Există? Exemplu: N = 19, Se Va Afişa 7, Deoarece Avem 7 Numere Prime Mai Mici Decat 19: 2, 3, 5,
Cum Desenezi Un Unghi De 90 Grade?
La O Brutărie Sau Vândut Pentru O Oră 5 Cifre Și 8 Covrigi Care Au Costat 18 RON Iar Un Oring Motoare 25 De Alfel Și 12 Covrigi Pentru Care Sau Încasate 62 RON
La Casieria Unui Teatru Sau Vândut 150 De Bilete Cele Pentru Copiii Costă 30 De Lei Iar Cele Pentru Adulți 45 De Lei Știind Că Sau Încasat 6.000 RON Stabilește
Vă Rog Să O Ajutați Pe Verișoara Mea Ca Eu Nu Am Timp Sunt La Facultate Și Nu Îmi Bat Capul Cu Temele Ei Se Clasa 8 An Și Eu Temele Mele
Julie Has Some Ham And Potatoes With Vegetables . She Has Ice Cream And Poudding For Dessert. Her Meal Is Very Small This Evenight Because She's Competing In An
Determinați Ultima Cifră A Numărului N :n = 125^100 + 49^81 + 37^102Dau Coroană.
Va Rog Ajutaţi-mă!!!Doar Punctu C.