RO Study
👤
Erica9141
Erica9141
20-06-2022
Religie
a fost răspuns
cu cine a fost prieten david
Răspuns :
Alesiagheorghr
Alesiagheorghr
20-06-2022
Răspuns:
========================
Ionatan
========================
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formulează O Întrebare Care Să Înceapă Cu Unde, Textul ,,Feitița Care La Luat Pe Nu În Brațe ".Nu Uita Să Dai Si Răspunsul!
Dacă Șase Urși Mănâncă 42 De Pești În Total Câți Pești Mănâncă Nouă Urși
下 Dialogul Ordonează Propoziţiile Din Următori Dialog: Nu Am Auzit De Ea. Ce Poveste Ai Citit Pentru Astăzi? Este O Poveste Foarte Frumoasă! Carmen Şi Maria Sun
Ce Alt Om De Stiinta Inafara De Galileo Galilei A Sustinut Ideile Lui Copernic In Astronomie?
14 Suma A Două Numere Zecimale Este Egală Cu 25,205. Aflați Unul Dintre Termeni, Dacă Celălalt Este Egal Cu: A) 16,774; B) 20,308; C) 19,209; D) 23.175. 57000 D
4 Adjective nominal; Aplicații acelaşi. Caletul actică De Atribut Adjectival. dentifică, În Enunțurile Date, Pronumele Care Sunt: centru Al Unui Grup Nominal; B
Oare Ați Putea Să Mă Ajutați Cu Comentariul Pe Fiecare Strofă A Poeziei(în Detaliu)urgent!!!Nu-ti Cer Un Lucru Prea Cu NeputintaIn Recea Mea-ncruntata Suferinta
Realizati Un Proiect Pe Tema: Resursele Umane În Cadrul Unei Unități Economice, Cu Exemplificare Pe O Societate Comerciala.
Identifică Propozițiile Completive Indirecte Si Cele Completive Prepozitionale Din Frazele De Mai Jos Si Realuzeaza Contragerea Lor.Propozițiile Sunt În Poză. V
6 Schimbă Verbele La Forma Negativă Şi Rescrie Enunţurile. Cântă (forma Afirmativă) - Nu Cântă (forma Negativă) • Fetiţa Adună Frunzele Ruginii. • În Grădină Au