Explicație pas cu pas:
(-2)² = -2×-2 = 4
(-1)²² = 1²² = 1
radical din 0,09 = (radical din 3/100) = (radical din 3)/10
(radical din 5×5+9/4) = (radical din 34/4) = radical din 34/2=radical din 17
(-1)⁴ = 1⁴ = 1
radical din 12 = 2 radical din 3
radical din 18 = 3 radical din 2
(radical din 1×25+2/25) = (radical din 27/25) =
(radical din 27) / 5
(-1/2) la puterea -21 = -1/2²¹
(radical din 5×9+3/9) = (radical din 48)/3 = 4 radical din 3/3
A = { 4, 1 , radical din 3/10, radical din 17, 1 ,
2 radical din 3, 3 radical din 2 , (radical din 27)/5 , -1/2²¹ , 4 radical din 3/3}