RO Study
👤
Stefansabrina5
Stefansabrina5
16-06-2022
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie urgent!
Dau corona!
Răspuns :
Mariejeannetomescu
Mariejeannetomescu
16-06-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coroana Rezolvati In R Inecuatia: 7x∠x²
Motriveaza Rolul Virgulei In Versul: Eu Ma Plec, Floarea-mi Raspunde,/Caci O Jale Ma Patrunde Ma Puteti Ajutea Va Rogg E Urgent!!
Suma A Sase Nr Naturale Este 977.Primele Doua Nr Au Suma 135,iar Unul Este Mai Mare Decat Celalalt De Doua Ori.Urmatoarele Doua Sunt Nr Comnsecutive Pare.Difere
Media Aritmetica A Trei Numere Este Egala Cu 16 .Aflati Numerele , Stiind Ca Ele Sunt Direct Propotionale Cu Numerele 4,5,7.
Sfertul Numarului A Este Egal Cu Cincimea Numarului B. Stiind Ca B - A = 135, Afla A + B .
Construiti Prop. Cu Urmatoarele Adjective, Respectand Indicatiile Dintre Paranteze: senin(N, Atribut Adjectival) falnic(N, Nume Predicativ) inteligent(D, Atribu
Explicați Cum Sa Format Adjectivul Albăstrui
Alcatuiti Cate O Propozitie In Care Subsatantivul Pacala Sa Fie In Cazul Dativ Si Acuzativ.
Alcătuiește Câte O Propoziție In Care Sa Existe Un Atribut Adjectivul Exprimat Prim Adjectivul,,senin" In Cazul Dativ. Repede Va Rog. Mulțumesc Mult!
Frunza Verde De Aluna, Ma Dusei Noaptea Pe Luna, Sa Gasesc O Floricica Care Mult Inima-mi Strica, Si S-o-ntreb De Ce-n Gradina Pleaca Fruntea Si Suspina? ,,Eu M