RO Study
👤
Adelinatudorica15
Adelinatudorica15
10-06-2022
Fizică
a fost răspuns
helpppppppppppppppppp
Răspuns :
PutereDinu
PutereDinu
10-06-2022
………………………………………………….
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 65+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
[tex] \frac{x}{y}= \frac{7}{9} \frac{5x+2y}{2x-y}=?[/tex]. Ştiu Primul Pas: Se Scrie X În Funcţie De Y: X=[tex] \frac{7y}{9} [/tex]. (Din Proprietatea Fun
Desparte In Silabe . Alexandra
Care este Aria Unui Triunghi Dreptunghic isoscel De Cateta A?
Fie TriunghiulABC CU MASURA B MAI MARE DE 90 DE GRADE,AA1 Perpendicular Cu BC,CC1 Perpendicular Cu AB.Sa Se Afle Inatimea CC1 ,stiind Ca AB Egal Cu 5 Cm,BC Egal
A) Cu Cati Ani In Urma Varsta Mamei Era De 3 Ori Mai Mare Decat Varsta Fiicei Sale, Daca In Prezent Au 41, Respectiv 17 Ani?b) Peste Cati Ani Varsta Mamei Va Fi
Indicati Propozitiile Subordonate Completive Indirecte Din Textul Dat: "Baba Dochea Era O Soacra Rea,care,intr-un An,de 1 Martie, S-a Gandit Sa-si Trimita Nora
Doi frati Au Impreuna 135 Timbre.Fratele mai Mare Are Cu 51 De Timbre Mai Mult Decat Celalalt.Cate timbre are Fiecare?
A)pe Mingiile Unui Joc De Tenis Sunt Scrise Numere De La 10 La 100 Care Au Cifra Zecilor Mai Mare Cu 1 Decat Cifra Unitatilor:b)de La 900 La1000 Care Au Cifra
1. Un Elev Citeste O Carte In 3 Zile: In Prima Zi Citeste O Treime Din Numarul Toral De Pagini, A Doua Zi Jumatate Din Numarul Paginilor Ramase Si Inca 10 Pagin
Am De Facut La Educatie Civica Un Eseu de 1 Pagina Cu Titlul De "Utopia Mea Politica" Imi Puteti Da Niste Idei?