RO Study
👤
Gd038
Gd038
08-06-2022
Geografie
a fost răspuns
rebus cuvânt cheie europa
Răspuns :
Mama80
Mama80
08-06-2022
Răspuns:
Explicație:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Povestește Textul Acesta Primele Formatiuni Statale Medievale Româneşti Timp De Peste O Mie De Ani, Locuitorii Vechi P Au Rezistat Numeroaselor Invazii Ale Veci
3. Aflati Valoarea Expresiei 4x-12 Pentru: A) X=7; B) X=0; C) X = -5; D) 3 8 E) X = -0,15; F) X=1, (2).
Completeaza Enunturile De Mai Jos, Astfel Incat Sa Obitii O Definitie A Operei Lirice Si A Pastelului: 1. Opera Lirica Este Un ... Literar, In Care Autorul Isi
1. Aflați Măsura A A Unghiului (O Este Centrul Cercului):
DAU COROANA! VA ROG! RAPID!Precizează Modurile Şi Timpurile Următoarelor Verbe Preluate Din Textul Citit: Alegem, Saghideze, Am Vrea, Să Schimbăm, Ar Trebui, Nu
Imi Trebue Eseu Urgent Pentru Cl A 10 Pe Tema : Contributiile Civilizatiilor Greaca Si Romina Antica La Dezvoltarea Culturii Universale URGENT!!!!!!!
Dau Coroana Urgentttttttttt
Formulează Două Enunțuri Asertive Pentru A Indica Acțiunile Făcute De Rândunel Și De Statuie Care Sunt Specifice Omului. .
DIMBO N 3)Termenul trandafir, Comparativ Cu Termenul Floare, Are: a. Intensiunea Mai Mare, Dar Extensiunea Egală b. Intensiunea Mai Mare, Dar Extensiunea Mai Mi
Se Considera Prisma Dreapta Abca'b'c' Cu Baza Un Triunghi Echilateral Cu Ab=8 Si Aa'=8 Radical Din 3 A) Lungimea Segmentului Ba' Este De. B) Măsură Unghiului Fo