RO Study
👤
Tavi783
Tavi783
06-06-2022
Matematică
a fost răspuns
cine ma poate ajuta cu c-ul.
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
07-06-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9 Comentați Rolul Paralelismului Sintactic Din Cele Două Secvenţe: [...] Spun Tatii Că Mi-i Sete Şi-mi Face Semn Să Tac. Ameţitoare Apă, Ce Limpede Te Clatini!
Remarcați Schimbarea Scenelor Din Natură, Pe Fiecare Segment. Care Sunt ,,mărcile Acestor schimbări, Care Sunt Semnele Caracteristice Fiecărei Faze? Poezia ,,Ac
Cum Se Face Împărțirea: 122 : 18.
3. Află Regula Care S-a Aplicat În Primul Şir Pentru A Obține Numerele Corespunzătoare Din Al Doilea Şir Şi Specifică Valoarea Lui X
Analizează Tabelul. Apreciază Poziția României, Comparativ Cu Un Alt Stat European. Argumentează Răspunsul Cu Trimitere La Sursă. | 22 | % 6 17 21 Danemarca 35
Ajutați Mă Va Rog Da Scrieți Pe Foaie Cu Se Da:.va Roggggdau Coroana
1. Transcrie Din Textul Întâlnirea Lui Tom Cu Prințul, Aflat La Pagina 50 Din Manual, Câte Două Propoziții La Finalul Cărora Se Află, Pe Rând, Semnele De Punctu
Întrun Parc Se Găsește ,animale, Veverițe,păsări,ciocănitoare,sandunele,copaci,arbori,brazi. Sper Că Te-am Ajutat !
Determinați Numerele Naturale Z Știind Că Z + 4 : 24 Şi 10 ≤z≤ 50. Determinați Numerele Naturale U Știind Că 2 · U + 1 : 45 Și 0 ≤ U ≤ 22.
Marchés Thématiques, Village Des Enfants, Programme D'animations Sur Glace, À La Patinoire Place Dauphine... Il Y En A Vraiment Pour Tout Le Monde ! Les Rues, L