RO Study
👤
Lenutamaria11
Lenutamaria11
05-06-2022
Matematică
a fost răspuns
va roggg mult sa ma ajutati
Răspuns :
Anybalan89
Anybalan89
05-06-2022
Răspuns:
Bună, sper ca te am ajutat și cu atât
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DANALIZEAZA. Activitate Experimentală Recunoaşterea Proprietăţilor Fizice Ale Fieru- Câte O Grupă De Câte Patru Elevi Analizează Şi Experimentează Câte Una Dint
Selectează Fragmente Relevante Din Text Pentru A Caracteriza Fiecare Personaj, Completånd Tabelul: Personajul Dulaul Fragmentul Din Text Un Câine, De Pe Neam Du
Salut,ce Ar Trebui Sa Fac Daca Vreau Sa Ma Intorc In Romania In Clasa A 10 A ,dar Eu Am Studiat Pana In Acum In Alta Tara?Da,m As Duce La Liceul Corespunzator T
Sa Se Rezolve Limita Urmatoare Cu L'hopital: [tex]\lim_{x \to \infty} \frac{ln(x^{2} + 1)-lnx}{x}[/tex]
Compuneți În 15-20r Un Fragment De Basm În Care Personajele Să Fie 3 Flori,utilizând 3 Figuri De Stil Diferite.VA ROGGGGGG!!!!!!!!
Vă Rog Multttttttttt
Construiţi Câte Un Enunţ În Care Să Integraţi Locuţiunile Adjectivale: De Credinţă, De Nădejde, Cu Stare, de Seamă, Cu Judecată, De Nimic.
Ajutor Ujent Vă Rog Frumos Din Tot Suflet Dau Pucte Şi Corană Ex 4 Vă Rog Frumos Din Tot Suflet Dau Cte Pucte Doriți Vă Rog Frumos Din Tot Suflet
Vă Rog Acum Să Mă Ajutați Nu Mă Ajută Nimeni Corina A Cumparat 4 Creioane Și 6 Caiete Cu 56 Lei Iar Cristi A Cumparat 4 Creioane Si 9 Caiete Cu 68 Lei Cat Costa
Vă Rog Acum Să Mă Ajutați Nu Mă Ajută Nimeni În Clasa Oanei Sunt 32 De Elevi. Fetele Sunt Cu 4 Mai Puțin Decât Băieți. Câte Fete Sunt, Dar Băieți