RO Study
👤
Mariacodrea654
Mariacodrea654
05-06-2022
Istorie
a fost răspuns
va rog , am mare nevoie , azi !!!
Răspuns :
Mama80
Mama80
05-06-2022
Răspuns:
este in atas
Explicație:
Answer Link
Istorietrecut
Istorietrecut
05-06-2022
Răspuns:
mama80 , va rogg , am mare nevoie , imi da 3
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
14 Subliniază Locuțiunile Substantivale Din Fragmentele De Mai Jos, Indicându-le Funcți Sintactică. . ,,Nu Mai Putea Bietul Om De Părere De Bine Că Găsise Şi El
Rezumat Al Cărții Școala Viitorului Sau Viitorul Școlii De Emil Păun.
Afla: Numărul De 18 Ori Mai Mic Decât 6552 B)treimea Numărului 60 993 C) Catul Dintre Numărul 7 470 Și Jumătatea Numărului 180
Clasa A 7a Cu Desene
Fie Unghiul Ascuţit
7 Activitate În Grup. Identificați Din Basmul Balaurul Cel Cu 7 Capete: A) Situația Inițială; B) Cauza Acțiunii; C) Peripețiile Eroului Central; D) Depășirea Si
5 My Friends Aren't Here. The 6 The House Is Near The Park. 5 Complete The Sentences With Some Or Any. 1 Are There 2 There Are 3 There Aren't 4 Are There 5 We H
-Hallo, Lena, Wie Geht Es Dir? - Jetzt Bin Ich Aus Dem Laden Zurück. Und Du? - Jetzt Bin Ich Von Meinen Großeltern Nach Hause Gekommen. Was Hast Du Im Laden Gek
Comenteaza In Minim 50 De Cuvinte Textul Urmator Evidentiind Relația Stransa Dintre Ideile Poetice Si Mijloacele Artistice alexandru Macedonski Rondelul Lunei
La Marginea Drumului S-au Plantat 3 Rânduri A Câte 7 Aluni, 5 Rânduri A Câte 9 Plopi Si 2 Rânduri A Câte 8 Fagi. Câti Copaci S-au Plantat??