RO Study
👤
Costachee97
Costachee97
03-06-2022
Matematică
a fost răspuns
pe 5!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
Kitty200704
Kitty200704
03-06-2022
Succes cu rezolvarea exercițiilor!
Answer Link
Iakabcristina2
Iakabcristina2
03-06-2022
Ai răspuns atașat pe foaie.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Bec Şi Un Reostat Sunt Leg În Serie Şi Form Un Circuit Electric. Tens La Bornele Beculuieste 20 V, Iar Rezistenţa Reostatului Este 20 Ω. Becul Şi Reostatul C
Care Este Cateta Opusa Unghiului Cu Masura de 30 De Grade Intr-un Triunghi Dreptunghic Cu Ipotenuza De 10 Cm Are Lungimea De ... Cm (am Nevoie Doar De Rezultat
Alfati Aria Unui Patrat Cu Diagonalele De 4 Cm.
Calculati Suma : S=(96,34 + X ) + (86,34 + X) +...+ (16,34+ X) , Unde X=3,66 Multumesc !
Determina Volumul De Acetona Necesar Preparării A 500 ML Solutie Acetona Co O Concentratie Volumetrica De 5 La Suta. Cum Se Poate Prepara Aceasta Solutie? vreau
(15+25):5=am De Rezolvat In Doua Moduri Ajutatima Va Rog Nu Mai Stiu Cum Faceam In Clasa ?
Corecteaza Greselile Din:a)Vazu-tu-o-ai Pe Colega Noastra?b)Fii-i-ar Viata Usoara!c)Vi,nu Vi,nu-mi Pasa!d)Lui Nu I Bine De Cand Nu-l Agreaza Prietenii.e)Banii T
Rezumat Ce Te Legeni Codrule Si La Mijloc De Codru De Mihai Eminescu? MS
Precizeaza Val. Morfologica A Cuvintelor Subliniate Din Urmat. Enunt: Noua Sin Zece Romani nu Merg deloc La Cinematograf , Opera sau Teatru.
Scrie Nr 10 Ca : A) Suma A Doua Nr Nat. B ) Suma A 2 Nr Intregi Din Care Unul Negativ. C) Diferenta A 2 Nr Intregi D). Suma A 2 Nr Rationale ,