RO Study
👤
Gabriela8343
Gabriela8343
31-05-2022
Limba română
a fost răspuns
Ex 7 si 8 ajutati-ma va rog
Răspuns :
Inzi233
Inzi233
31-05-2022
7.
Copiii din jur m-au acceptat firesc,
ca pe bunica lor de acasa
cerandu-mi 1/
sa le liniez si lor caietele 2/
sa sterg cu guma etc. 3/
1. Propozitie principala
2. Propozitie subordonata completiva directa
3. Propozitie subordonata completiva directa
8. Varianta corecta: „Mi-ar plăcea să nu fii indiferent la valorile din basmele create de autorii noștri preferați.”
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
De Ce Nu Trebuie Distrus Lemnul Din Păduri Si Parcuri?
In Doi Saci Sunt 150 De Kg De Faina .Daca Din Primul Sac Se Scot 3 Kg Si Se Adauga La Al Doilea , Atunci In Primul Sac Sunt De Doua Ori Mai Multekg Decat In
Care Dintre Numerele 12, - 5 Supra 7, Radical Din 18 , 2,(4) Este Irational ?
Care Sunt Tarile In Care Predomina Podisurile Si Dealurile
Enuntati Cateva Proprietati Fizice Ale Acestui Element: Zn . Ajutati-ma Imi Trebuie Repete
AFLA CITUL,DACA IMPARTITORUL ESTE 5, IAR DEINPARTITU ESTE CEL MAI MARE NUMAR MAI MIC DECIT 41.MULTUMESC DE AJUTOR :*
"Mai Mult Chiar, Daca Se Tine Seama De Intinsul Teritoriu Romanizat De Pe Ambele Maluri Ale Dunarii, Pare Mai Simplu Sa Se Admita, Ca Procesul De Diversificare
Se Poate Introduce Integral Un Creion Ascutit La Ambele Capete, Avand Lungimea De 10 Cm, Intr-o Cutie In Forma De Cub Cu Muchia De 6 Cm?
Cel Mai Mare Divizor Comun A Doua Numere Naturale Nenule Este 6 , Iar Cel Mai Mic Multiplu Comun Este 30 . Calculati Produsul Numerelor .
1.Faceti Propoziti Cu : Romania, Patria,scoala,Vacanta,Ion.2.Analizeaza Cuvintele: Steaua,romania,ion,patria,masa,casa Si Caine.Rezolvatile Ca Am Teme!!!!!!!!!!