RO Study
👤
Sisulica
Sisulica
11-06-2015
Matematică
a fost răspuns
Numaru natural care nu are predecesor
Răspuns :
Liliivan1
Liliivan1
11-06-2015
nr natural care nu are predecesor este 0
Answer Link
Flavistin
Flavistin
11-06-2015
Numarul natural care nu are predecesor este 0
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 43+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Write As Many Questions As You Can Beginning With what, Where, Who or when for The Following Answers:1.. We Visited Our Friends Last Week.2. Tom Played On The C
Sa Se Determine M ∈ R, Pentru Care Ecuatia Mx²+ (2m+1)x+5=0 Are Solutia X₁=2.Am Calculat Delta:Δ=(2m+1)²-4*m*5=4m²+4m+1-20m=4m²-16m+1Se Presupune Ca Ar Trebui S
1. Fasolea Conține 55% Amidon. Cate Kilograme De Amidon Conțin 12kg De Fasole ?2. O Bancă Dă Dobandă Anuală 8%. Ce Dobandă Va Primi După Un An Un Client Care Ar
Vreau Și Eu Rezolvările De La Africani Strajerul
Xy+2x+3x=7 Aflati X Si Y
Aria Unui Triunghi Cu O Latura De 8 Si Inaltimea Corespunzatoare Ei De 12 Cm.plz Help Me Sunt La Ore
Ajuutor!Buna !Am 2 Nelamuriri:1.Take The Odd Word Out.Then Fill The MissingBuna !Am 2 Nelamuriri:1.Take The Odd Word Out.Then Fill The Missing Words In The Sent
O Coarda A Unui Cerc De Centru O Si Raza R=20cm,are Lungimea De 32 Cm.Distanta De La Centrul Cercului La Coarda Este:???? Exemplificati-l
Simplificati Si Amplificati Fractiile De La Punctele G Si H ( Din Imagine) Asfel Incat Sa Obtineti Fractia 15 Pe 35.Help!
Redacteaza O Compunere Case Sa Aiba Drept Incheiere Urmatorul Proverb:Prietenul La Nevoie Se Cunoaste