RO Study
👤
Spadaforita
Spadaforita
29-05-2022
Matematică
a fost răspuns
te rog repede!!!!!plis
Răspuns :
Dariusgrosu
Dariusgrosu
29-05-2022
Răspuns:
24 baieti
6 fete
asa cred ca este dar nu sunt sigur
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca Este Ora 23:00 Ce Ora Va Fi Peste 18 Ore ?
2 Echipajul Format Din Ada, Bogdan Și Crina A Participat, Timp De Trei Săptămâni, La Concursul De Lectură Prietenii Cărţilor. Fiecare Elev A Obţi- Nut Punctajul
Identifică În Spațiile De Mai Jos Ideea Principală A Fragmentului Marcat În Text
. Se Dă Un Triunghi Isoscel Cu AB=AC = 8cm Dacă Perimetrul Este 26cm Aflati BC. Helppp Plssss Si Mai Repde
For Questions 25 - 30, Complete The Second Sentence So That It Has A Similar Meaning To The First Sentence, Using The Word Given. Do Not Change The Word Given.
Prezentați În Vânzarea Clasică Dublu Rol Al Vânzătorului Pentru Un Produs/serviciu Achiziționat.
1. Raportul A Două Numere Naturale A Şi B Este 0.3a) Este Suma Numerelor A Și B Divizibilă Cu 13? Justifică Răspunsul. B) Dacă Suma Numerelor A Și B Este 143, D
Vr Răspuns La Toate Exercițiile,dau Și Coroana.
A. Calculați Lungimea Laturii AD B. Calculați Lungimea Laturii AC C. Calculați Aria Triunghiului ABC Mă Poate Ajuta Vă Rog Cineva?
9. Asociază Poezia „Eu Fără Tine" De Adrian Păunescu Cu Un Alt Text Literar Studiat La Clasă Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, Prezentând, În 50 - 100 De Cuvi