RO Study
👤
Andi288
Andi288
29-05-2022
Matematică
a fost răspuns
Mă puteți ajuta? Dacă:
A=B
B= 127÷6
C=A+B
Răspuns :
Rbudau62
Rbudau62
29-05-2022
Răspuns:
B=127÷6=21,16
A=21,16
C=21,16×2
C=42,36
Answer Link
Caeadaniela
Caeadaniela
29-05-2022
B=21,16
C=21,16+21,16
C=42,32
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Linie De Ambalare Automată Pentru Ulei Alimentar A Ambalat 345 De Baxuri A Câte 6 Sticle De 1 Litru Şi 188 Baxuri A Câte 6 Sticle De 2 Litri. Câți Litri De Ul
Scrieţi Câte 3 Informaţii Despre Codul: Civil, Penal Şi Administrativ Al Lui Napoleon. REPEDE! TE ROOG! DAU COROANA! PRETTY PLEASE!
Corina Spune: Suma Varstelor Părinților Mei Este Egală Cu Vârsta Bunicului. Eu Și Bunicul Avem Împreună 70 De Ani. Tata S Cu Eu Avem Împreună 40 De Ani. Câți An
Nom Et Prénom TEST D'ÉVALUATION Date: Или Lis Le Texte, Regarde L'image Et Réponds Aux Questions: Résumé: Nemo, À Bord De Le Professeur Aronnax, Son Domestique
Compuneți Un Text Creativ În Care Să Folosiți Următoarele Părți De Vorbire :cinci Substantive ,cinci Adjective, Două Pronume, Trei Numerale Diferite (cardinale,
Formulează Două Caracteristici Ale Economiei Geto - Dacilor În Perioada 44 Înainte De Hristos 86 D.Hr.
Realizează Un Interviu De 10-12 Replici Cu Un Mare Regizor.(va Rog Repede!!!)
Utilise Les Mots De Liste Pour Completer Les Phrases Ensuite Associe Chaque Phrase A Une Image
Scrie In Engleza O Compunere Despre Programul Netflix (și Traducerea Dacă Se Poate ) Repede Va Rog Am Nevoie Ca Trebuie Sa I Trimit Tema Doamnei Va Rog Dau Coro
A) Identifică Circumstanţialele Concesive Din Textul De Mai Jos, Menționând Prin Ce Părți De Vorbire Sunt Exprimate: "Ieri Mihai Nu A Mai Mers La Teatru, În Ciu