RO Study
👤
ARTPOPslay
ARTPOPslay
29-05-2022
Matematică
a fost răspuns
îmi poate rezolva cineva problema 20?
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
29-05-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
Mama80
Mama80
29-05-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Un Ceas Ramane In Urma cu 5 Secunde La Fiecare Ora . Daca ceasul A Fost Potrivit La Ora 7 .care Este Ora Exacta cand Ceasul indica Ora 19 In Acesi Zi ?
Calculati Suma Tuturor Numerelor Care Impartite La 5 Dau Catul 6
Aratati Ca Numarul A = [tex] \sqrt{1+3+5+...+99} [/tex] Este Rational
La 2pi / 3 Sa Exprim In,grade Sexasegima Rezolvarea Ar Venii Asa ? 2pi/3= 2 Ori 60 Ori 60=7200 Minute Ori 60= 432.000 Secunde , E Bn ?
Am O Tema La Germana. Trebuie Sa Ii Scriu Ceva Unui Prieten Care Nu Poate Veni La Aniversarea Mea Pentrut Ca E Intr-o Scoala De Muzica Si Are Un Concert. Trebui
Prețul Unui Televizor A Fost Redus Mai Întâi Cu 15%.După O Săptămână A Intervenit O Nouă Reducere Cu 20%.Un Cumpărător Care A Monitorizat Evoluția Prețului Tele
Fie Multimea A={1/n | N E N* , N Mai Mare Sau Egal Ca 2}a) Scrieti Numarul 1 Ca Suma A 6 Elemente Ale Multimii A.
Determinați Lungimea Și Lățimea Unui Dreptunghi, Știind Ca Perimetrul Sau Este De 85,6 Cm, Iar Lungimea Este Cu 12,3 Cm Mai Mare Decât Lățimea.
Indica antonime Formate Cu Ajutorul Prefixelor De La Urmatoarele Cuvinte:echivoc,a Dispune,onorat,decenta,a Aproba ,temporal,stabil,reverentios,functional,ordon
Va Rog Mult Scarile Cu M Cu Dm Toate Scaril;e Va Rog