👤

Transforma intr un text dramatic primele zece replici de dialog din textul-support. in redactarea textului dramatic,vei avea in vedere: -sa precizezi numele personajelor si identitatea acestor;
- sa mentionezi actul si scena din care face parte textul creat de tine;

- sa adaugi indicatii scenice valorificand secentele nararive din textul-suport

-sa respecti structura unui text dramatic. (TEXTUL ESTE Michel Ende,Momo)

Va rog dau coroana

Transforma Intr Un Text Dramatic Primele Zece Replici De Dialog Din Textulsupport In Redactarea Textului Dramaticvei Avea In Vedere Sa Precizezi Numele Personaj class=
Transforma Intr Un Text Dramatic Primele Zece Replici De Dialog Din Textulsupport In Redactarea Textului Dramaticvei Avea In Vedere Sa Precizezi Numele Personaj class=

Răspuns :

Actul 1 Scena 3

frizerul Stefan , agentul Toader

Stefan : ( deschide usa si da sa intre in magazin ): Cu ce va pot servi ? Ras sau tuns ?( încurcat sau fastacit sau intimidat, da sa plece ,isi da seama ca d_ nul are chelie )

Toader: Nici una ...Vin din partea Casei de economii a Timpului ...Sunt agentul XYQ/384/h.Am aflat ,ca doriți sa deschideti la noi un cont de economii .

Stefan : ( este tulburat rau ) Aud ptr prima oara asa ceva ...Ca sa fiu sincer, pana acum n am stiut macar ca exista o asemenea Instituție !

Toader: Ei bine, acum știți !

Rasfoi carnetul ) : Sunteti Domnul Stefan frizerul ?

Stefan ( ridica mana spre piept ) : Exact, eu sunt !

Toader: ( inchide carnetul ): Inseamna ca , am nimerit unde trebuia ! Sunteti solicitant la Instituția noastra .

Stefan : (mirat ):Cum asa ?

Toader:( blând ): Vedeti stimate domn va irositi viata cu zăngănitul foarfecilor , palavrageala si clăbucul.Daca ati avea timp sa traiti o viata adevarata , precum doriți , ati fi cu totul alt om .Singurul lucru de care aveti nevoie , e timp .N am dreptate ? ( multumit tot el raspunde ) Ei vedeti ? De unde se poate lua timp ? El trebuie economisit .Dumneavoastră domnule va irositi timpul intr un mod cu totul iresponsabil .Va voi dovedi printr o mica socoteala .Un minut are 60 de secunde .Iar o ora are are 60 de minute .Ma puteti urmari ?

Stefan : Desigur!