👤
a fost răspuns

Vreau text cu La revedere doamna invatoare ...plz ....mersi anticipat

Răspuns :

La revedere doamna invatatoare

draga Doamna invatatoare, am petrecut 4 ani alaturi de tine si alaturi de dragii mei colegi. Acesti ani au trecut foarte repede, si nu-mi vine sa cred ca in toamna asta o sa intrec insfarsit in clasa a V-a! sunt atat de bucuros si surprins. Surprins pentru ca mi-am dat seama ca zilele pot trece atat de usor.. si asa trec anii si mai usor. As vrea totusi sa dau timpul inapoi pentru a petrece mai mult timp alaturi, pentru a-mi aminti cu drag cum ne predai dumneata cu atentie si cu grija in cat sa intelegem fiecare cuvant si pentru  a  ma mai invata si alte lucruri. Chiar imi amintesc cum eram toti in prima zi de scoala. Nu prea ne cunosteam, dar ne0-am imprietenit foarte  repede si imi place acest lucru! Acum s-ar putea ca unii colegi sa plece  la alte scoli sau sa se  mute din clasa aceasta, o sa-mi fie dor de ei, dar o sa-mi fie si de dumneata dor, Doamna invatatoare! Consider ca tu ai fost una din cele mai importante persoane din viata mea si mi-ai o persoana draga care ma invata in fiecare zi ceva nou si ma  ducea cat mai mult in universul literaturii , al basmelor si povestilor! O sa va tin minte toata viata mea pentru cat de mult bine mi-ati facut!
Dar, acum va spun cu durere  in inima "La revedere, Doamna invatatoare!"
                                                    La revedere doamna invaţătoare  
Este aproape serbarea de sfârşit de an şcolar. Eu şi cu colegii mei ne-am gandit sa îi facem o surpriza doamnei invăţatoare ducând-o la un muzeu de artă. Fiecare am pus câte 10 lei ca să o plătim şi pe doamna noastră.
Copii când i-au spus doamnei învăţătoare despre surpriză ea a refuzat. Eu şi cu Ioana am întrebat-o de ce dar ea nu ne-a răspuns.
Noi ne-am dus în cancelarie şi am întrebat-o. Ea ne-a răspuns că are probleme de sănătate. Trebuia să se opereze de apenticită chiar in ziua accea.
Am mers fără ea la muzeu.
Când doamna a iesit din spital am avut serbarea de sfarsit de an scolar.
Toţi copii din clasă când au văzut-o pe doamna au luat-o în braţe şi i-au dat câte un buchet de flori. Doamna a anunţat premiile. 
Când s-a terminat serbarea copii işi luau greu larevedere de la doamna invăţătoare.
Ce frumos a fost!
Sper că ţi-a plăcut! CORONIŢĂ??