RO Study
👤
Marishen
Marishen
25-05-2022
Matematică
a fost răspuns
va rog frumos pb 2
Răspuns :
Mhermel2
Mhermel2
25-05-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Imi Puteti Explica Ce Inseamna Proverbul Cine Lucreaza,Acela Se Cade Sa Manance In 15 Randuri VA ROOG Dau Coroana
Se Considera Triunghi Abc M Spartine Ab . N Apartine Ac. Mn Paralel Cu Bc. Am =6.mb=9.ac=20. Nc=?
Alcătuiește Câte Două Enunțuri În Care Cuvintele Mobilă Și Copii Să Aibă Înțelesuri Diferite Și Să Se Rostească Diferit. vă Rog, Repede!!! Dau Coroana
La Cantina S-au Cumparat Intr-o Zi 38de Pahare De Iaurt Si 14pahare De Smântână Pt Care S-au Platit 132de Lei Iar In Alta Zi S-au Cumpărat ,36de Pahare De Iaur
Mama Purtatoare De Daltonism ,tata Sănătos Dar In Momentul Formării Gametilor Nu Are Loc Distincția Heterozomilor.Stabiliți Genotipurile Părinților Si A Descend
Am O Tema Lstorie Suna... Asa: "Alcătuiește O Compunere Cu Titlul SOLDAT ÎN OASTEA LUI ȘTEFAN CEL MARE" Profesoara Zicea Ca Trebuiea Descriem Ce Vedem În Oaste
Afla Numarul Necunoscut Din Fiecare Expresie :244-h×5+(300-6 ×16)÷4=255
Un Nr Este De 6 Ori Mai Mare Decât Altul, Iar Diferența Lor Este Egală Cu 775. Aflați Numerele.
Argumenteaza Necesitatea Inlaturarii Prafului De Pe Suprafata Frunzelor
Înlocuiește Substantivele Evidențiate Cu Pronume Personal. Actorii Își Repeta Rolurile.