RO Study
👤
Nicagina1981
Nicagina1981
25-05-2022
Matematică
a fost răspuns
vă rog! mă ajutați.
Răspuns :
Baradenis28
Baradenis28
25-05-2022
1 - 5
2-26
3-22
4-31
Sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Incercuieste Litera Corespunzatoare Seriei In Care Toate Verbele La Modul Conjunctiv Sunt Scrise Corect
2.compete The Sences With The Corect Form Of The Verbs In Bracketsva Rog Sa Rezolvati.e Importantps:exercitiu De Clasa A 7 A
Ce Sunt Pesti Rapitori
De Ce Minunea Vindecării Orbului Din Naștere A Avut Loc Sâmbătă URGENT!!!!va Dau Tot Ce Vreți Voi Puncte Coroana Sau Ce Mai E
Veniturile Unei Familii Compusă Din Patru Personane Sunt Următoarele: - Salariu Soț = 1410 Lei Net/lunar; - Dividende Soție = 24000 Lei Net/anual; - Alocații Co
7. Intr-o Livadă S-au Plantat 3 Rânduri Cu Câte 9 Meri, 7 Rânduri Cu Câte 8 Peri Şi9 Rânduri Cu Câte 9 Caişi. Câți Pomi S-au Plantat In Livadă?
Pestii Care Populeaza In Mod Obisnuit Raurile De Munte Sunt: A)somnii. B)pastravii. C)stiucile. D) Crapii
Care Sunt Tastele Reci Ale Calculatorului Și Care Sunt Tastele Calde?daca Se Poate Sa Îmi Scri Și Cu Shift Și Astea.
Patratul ABCD Si Rombul ABMN Sunt Situate In Plane Diferite. Stiind Ca M(<DAN)=75 Grade Si M(<BMN)=125 Grade, Determinati Masurile Unghiurilor Formate De
Faceți Transformările 3 MB=KB4GB=? MB 3MB= 4GB=