Răspuns :
Anii scolari
In clasa I,cand eram doar niste boboci.Anii scolari au trecut,am invatat multe lucruri noi,sa citim,sa scriem,sa adunam,sa inmultim si sa-mpartim si multe alte lucruri.
Cum anii acestia au trecut trebuie sa dam un banchet,clasa noastra a hotarat sa-i faca un cadou doamnei invatatoate.
Eu atat am putut gandi,mai baga tu ceva,ca nu pot sa fac de o pagina
In clasa I,cand eram doar niste boboci.Anii scolari au trecut,am invatat multe lucruri noi,sa citim,sa scriem,sa adunam,sa inmultim si sa-mpartim si multe alte lucruri.
Cum anii acestia au trecut trebuie sa dam un banchet,clasa noastra a hotarat sa-i faca un cadou doamnei invatatoate.
Eu atat am putut gandi,mai baga tu ceva,ca nu pot sa fac de o pagina
minunata mea scoala....... sunt mandra/u de scoala mea deoarece are un aspect frumos pe din afara cat si pe dinnauntru. de laudat sunt atat invatatorii cat si profesorii geniali. scoala mea este foarte ingrijita.. atat scoala cat si elevii din ei. toti copii ce invata la scoala x au uniforme specifice. profesorii nu sunt agresivi ci din contra sunt foarte adorabil si punctuali. in scoala mea activitatile sunt extraordinare si civilizatia este una aparte. cei ce se poarta urat/vulgar cu profesori cat si cu restul colectivului este penalizat respectiv exmatriculat. in aceasta scoala exista si un regulament personal scolii....acela este acela : ca baietii sa aiba parul scurt ci nu lung ,sa vina in uniforma si in pantofi si fetele in funta mai lunga de genunghi si cu partul prins. asta e soala mea si ma mandresc cu ea !!