👤
Olaruflori
a fost răspuns

2. Identifică secvenţa descriptivă din al treilea paragraf al textului. La ce se referă acesta și ce trăsături ale obiec- tului descris sunt evidenţiate? ​

Răspuns :

Răspuns:

iata este plina de urcusuri si coborasuri – fericire si lupte care iti vor testa rezistenta si integritatea, te vor impinge sa depasesti provocarile si te vor lasa cu lectii care te vor face si mai puternic pe drumul tau.

Este modul in care te simti si te gandesti la tine, inclusiv asteptarile si credintele tale despre ceea ce este posibil pentru tine, determina foarte mult tot ceea ce ti se intampla.

Totul incepe cu gandurile tale. Cand iti schimbi gandurile, transforme calitatea vietii tale.

Alte citate motivationale.

Mai jos este o lista cu cele mai bune citate motivationale motto-uri frumoase, maxime frumoase – care te va inspira sa incepei ziua cu incredere si optimism:

Cei mai multi oameni nu se maturizeaza, ci doar cresc. (Leo Rosten)

Daca nu-ti pretuiesti timpul atunci nici altii n-au s-o faca. Nu-ti mai oferi timpul si talentele degeaba. (Kim Garst)

Zambetul: cea mai ieftina si eficienta crema antiriduri. (Anonim)

Nu renunta nicioadata. (Winston Churchill)

Intr-o tara subdezvoltata sa nu beti apa. Intr-o tara superdezvoltata sa nu respirati aerul. (Jonathan Raban)

In viata nu exista limite…Cu exceptia celor autoimpuse. (Les Brown)

Cea mai mare greseala pe care o poti face in viata este sa te temi continuu ca o vei face. (Elbert Hubbard)

E cam greu sa fii eficient, fara sa fi un pic nepoliticos. (Elbert Hubbard)

Nu putem directiona vantul, dar putem ajusta panzele. (Autor necunoscut)

Cand aveam 5 ani, mama mi-a spus ca fericirea este cheia vietii. Cand am mers la la scoala, mi s-a cerut sa scriu ce vreau sa fiu cand voi creste mare. Am scris ca vreau sa fiu fericit. Ei mi-au spus ca nu am inteles sarcina, eu le-am spus ca ei nu au inteles viata. (John Lennon)

Trebuie sa-ti doresti sa fii puternic. Altfel, nu vei ajunge niciodata asa. (Friedrich Nietzsche)

Secretul geniului este transferul spiritului copilariei in maturitate. (Thomas Henry Huxley)

Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei. (Sigmund Freud)

Nu poti impiedica pasaretul de suparari si necazuri sa zboare deasupra ta. Dar sa nu le lasi sa-ti cuibareasca in par, asta poti. (Proverb Chinezesc)

Joaca cinstit, asteapta-te ca altii sa joace murdar si nu-i lasa sa te traga in noroi. (Richard Branson)

In viata nu primesti niciodata ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. (Thomas Edison)

Durerea este inevitabila. Suferinta este optionala. (Haruki Murakami)

Nimic nu valoreaza mai mult decat ziua de azi. (Goethe)

Multi indivizi din societatea moderna sunt ca barcagii: trag la vasle, dar stau cu spatele la viitor. (Henry Coanda)

Necazul cu germanii nu este ca ei trag cu obuze, ci ca le graveaza pe acestea cu citate din Kant. (Karl Kraus)

Te-ai nascut cu aripi, de ce preferti sa te tarasti prin viata? (Rumi)

Explicație: