RO Study
👤
Amaliamunteanu984
Amaliamunteanu984
23-05-2022
Matematică
a fost răspuns
Rezolvarea vă rog......
Răspuns :
Pav38
Pav38
23-05-2022
Răspuns:
Ai în imagine rezolvarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 95+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Analizeaza Cuvintele;clipira Candelele ,.pajistea ,batrani.
Am De Facut La Chimie Un Proiect In Care Trebuie Sa Iau O Substanta Folosita In Casa Si Sa O Caracterizez Intr-un Fel. Ma Poate Ajuta Cineva ? E Urgent !Multume
Nectarul De Pere Este Vandut In Baxuri De 6 Cutii, A Cate 150 Cl Fiecare Cutie . Un Bax Costa 72 Lei.calculati Cati Lei Ar Costa Un Litru De Nectar De Pere?
Salut Am Nevoie De Un Discurs Frumos Pentru Terminarea Clasei A 8 . Va Rog Frumos !! :)
Un Dreptunghi Are Perimetrul 127 M Si Latimea Cu 4,8 M Mai Mica Decat Lungimea.Calcaulati Aria Dreptunghiului.Va Rog Ajutor!
Dau 35 De Puncte Celui Care Ma Poate Ajuta Cu Aceasta Problema. Raspunsul Daca Se Poate Sa Fie Mai Indetaliat.Un Trapez ABCD, AB // CD Si AB>CD Are Lungimile
Am De Facut La Chimie Un Proiect In Care Trebuie Sa Iau O Substanta Folosita In Casa Si Sa O Caracterizez Intr-un Fel. Ma Poate Ajuta Cineva ? E Urgent !Multume
Imaginati-va Un Scurt Dialog Care Sa Contina Expresii"numai Ce" Pe Ici Ti-e Drumul D-apoi Precizați Cadrul Si Personajele Unui Asemenea Dialog.
Un Rezervor Are Forma Unui Paralelipiped Dreptunghic Cu Dimensiunile L=2,5 M I=1,5m Si H =1m. In Rezervor Se Toarna Apa Pana La O Inaltime De 60 Cm. Cati Litri
Faceti O Compunere In Care Sa Explicati Expresia : ``When I Watch A Movie Based On A Book , I Use Someone Else`s Imagination ``