RO Study
👤
Muntenasuafroditaele
Muntenasuafroditaele
18-05-2022
Matematică
a fost răspuns
97×2×2=?dau coroană
Răspuns :
Individ
Individ
18-05-2022
Răspuns:
97*2*2=
97*4=
388
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compunere Cu Pronume Si Adjective Demonstrative Despre Primavara
Alcatuiti Propoziti Ale Caror Subiecte Sa Fie Exprimate Prin Substantive Si Pronume Puteti Sa Ma Ajutati
Un Camion Trebuie Sa Transporte O Cantitate De 40562.75 Kg De Grau. Incarcat Cantareste 7235.5 Iar Gol Cantareste 2460 Kg . Ce Cantitate De Grau Mai Are De Tran
2 Muncitorii Au Facut Un Gard Lung De 90 M ,unul Lucreaza 2m De Gard Pe Ora ,iar Altul De 2 Ori Mai Mult .in Cate Ore Vor Termina Gardul Cei Doi Muncitorii Lu
Am Citit Trei Sferturi Ditro Carte Si Mai Am De Citit 28 De Pagani Cate Pagini Are Cartea
In Trei Cosulete Sunt 45 De Mandarine. In Primele Doua Sunt 36 De Mandarine ,iar In Ultimele Doua 30 ,de Cate Pungi Am Nevoie Pentru A Aseza Cate Trei In Fie
Media Aritmetica A Sase Numere Este 70 . Calculati Media Aritmetica A Trei Dintre Acestea , Stiind Ca Media Aritmetica A Celorlalte Trei 60 .
Cei 5 Prieteni Ai Lui Bogdan Primesc Cate 10 Bomboane Fiecare.Cate Bomboane Au Primit Prietenii Lui Bogdan Impreuna.
Care Este Cea Mai Mare Insula A Japoniei Si Cel Mai Mare Megalopolis De Pe Glob .
Cuvant Inrudit Cu Mestesugar