RO Study
👤
CbCobra
CbCobra
18-05-2022
Matematică
a fost răspuns
Salut, la primul ex, ma intereseaza punctul b
Răspuns :
Lucaaaa55
Lucaaaa55
18-05-2022
Jkajejeveje lejere ejehjeheevee drojdie ekssbeeje ekbee elevei ?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Determinati In Fiecare Caz Numarul C, Stiind Ca:a) A+ b= -6 Si A*c+b*c=42b) a+ b= -9 Si A*c+b*c= -72 c) A-b=4 Si A*c-b*c= -44d) A-b= -25 Si A*c-b*c= -250Va R
Am Urmatoarea Relatie:f(2x+3)-2f(x-2)=26Trebuie Sa Aflu Functia De Gradul I, Definita F:R->R.
Care Este Mesajul Operei Domnu Goe? 20-25 Randuri. URGENT!!!!
Va Rog Frumos Spuneti-mi O Propozitie In Ca Doi Si Al Doilea Sa Fie Nume Predicativa
Da Exemple De Cat Mai Multe Meserii Primejdioase Si Prezint-o Pe Cea Mai Periculoasa Dintre Ele!
Ajutati-ma Si Pe Mine Va Rog La 2 Probleme:1. Transformati In Minute: A) 2,15 H b) 3.55 H2. Transformati In Secunde: a) 1,85 Min b) 4,05 MinMULTUMESC MULT!
Se Considera Nr. A=1,23(45). Aflati A 2013 - A Zecimala A Lui A.Calculati Suma Primelor 2013 Zecimale Ale Nr. A.
Afla Multimea Numerelor Naturale N Pentru Care Fractia 3n+18 / N +2 Este Numar Natural. 2. Solutiile Intregi Ale Ecuatiei (x+4)^2 = 9 Sunt : 3. Suma A Doua Num
Care Este Sensul Expresiilor-locutiunilor De Mai Jos? Baga De Seama ne-a Luat-o Inainte se Facuse Nevazut adu-ti Aminte imi Pare Rau
De Ce E Frumoasa Povestea Bunicul De B.S.Delavrancea?Scrieti In Cateva Randuri Parerea Voastra