RO Study
👤
Moiseemanuela99
Moiseemanuela99
10-06-2015
Matematică
a fost răspuns
(x+1)la patrat-(x-1) la patrat
Răspuns :
KARLA76
KARLA76
10-06-2015
[tex] (x+1)^{2} - (x-1)^{2} = (x+1+x-1)(x+1-x+1) 2x * 2 = 4x [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Salut! Cine Ma Ajuta La O Problema La Matematica Problema Suna Asa:Perimetru Unui Dreptunghi Este 272.Alati Lățimea Și Lungimea Dacă Lungimea Este Cu 18 Mai Mar
2. Formeaza Enunțuri Corecte, Prin Subliniereacuvintului Potrivit,A. Cel Mai Inalt Virf Montan Din Eurasia Este Mont Blanc/Chomolungma. 2. Cea Mai Mare Deltă De
Vreau Și Eu Exercitiile 3 Și 4!!Va Rog Ajutați-mă Ca Nimeni Nu Îmi Raspunde!Dau Coroana!
VA ROG MULT!!! problema #1861 Topsort Pbinfo Cerința Se Dă Un Graf Orientat Aciclic Cu N Noduri Numerotate De La 1 La N. Să Se Realizeze O Sortare Topologică A
Salut,am Nevoie De Ajutor La Ex. 117
Urgeeeeent!!!Cum Se Traduce: La Prezentu Continuu1. Cu Ce Scrii? Scriu Pe O Coala De Hartie2.Pe Ce Scrii? Scriu Pe TablaNu Folositi Google TranslateMultumesc!
Calculează Volumul Gazului Eliminat În Rezultatul Interacțiunii Soluției Acidului Clorhidric Cu Masa 200 G Și Partea De Masă A HCl De 3,65% Cu 42 G De Hidrogeno
Prețul Unui Sacou S-a Majorat Cu 180 Lei, Adică Cu 18%. Care A Fost Prețul Sacoului Până La Majorare? Vă Rog Frumos. Repede
Ajutor Va Rog La Limba Rusa.
Care Este Elementul Chimic Situat In Perioada A 4 Subgrupa Secundara Si A Grupei A 6?