RO Study
👤
Catalina2128
Catalina2128
17-05-2022
Engleza
a fost răspuns
Va rog repedeeeeeeeee
Răspuns :
Charmed
Charmed
17-05-2022
Răspuns: 1 F 2 F 3 F; 1d 2a 3 b 4c
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Trei Vase Sunt 89 L De Lapte. Stiind Ca In Cel De-al Doilea Vas Cantitatea De Lapte Este De 3 Ori Mai Mare Decat In Primul, Iar In Al Treilea Sunt Cu 11 L De
Buna! Am Si Eu Nevoie De 5 Curiozitati Legate De Optica/lentile. Multumesc Mult :)
Pentru Trei Caiete Și Două Cărți Mama Plătește 85 RON. Pentru Trei Caiete Și Trei Cărți Mama Plătește 105 RON.Câți Lei Costă Un Caiet Și O Carte?
Rog Seriozitate !Exprima-ti Opinia In 2-3 Propozitii Despre Cauza Pastrarii Textului"Epopeea Lei Ghilgames".Multumesc Anticipat !
Aflați Nr X, Y, Z Stiind Că Sunt Invers Proportionale Cu [tex] \frac{1}{6} \frac{1}{5} \frac{1}{8} [/tex]Și Că X+y+z=57e Super Urgenttt, Vă Roggggg ( 42 Punct
5 Și 9 Vă Rog Foarte Mult Am Nevoie Să Nu Iau Nota 4
1. Dacă Fracțiile 2/3 Și X+1/y-2 Sunt Echivalente Atunci Cele Mai Mici Valori Ale Nr. X Și Y Sunt:
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Scrieți Sub Forma De Fracție Inreductibila Nr 2, (5)
Determinati Ultima Cifra A Sumei S=5^129+7^26 Pe Curt?
Un Trunchi De Piramidă Triunghilara Regulata Are Latura Bazei Mari De 5 Radical 3, Latura Bazei Mici De 2 Radical Din 3, Iar Înălțimea Egala Cu 4. Calculati Muc