RO Study
👤
Cioacamadalin0
Cioacamadalin0
17-05-2022
Engleza
a fost răspuns
you open door for me ,please
Răspuns :
Xoxobae
Xoxobae
17-05-2022
Răspuns:
okay I opened it
goodbye bestie
Answer Link
Userhjx
Userhjx
17-05-2022
răspuns:
can you open the door for me, please?
cred ca asa e, sper ca te am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Harap-Alb Este Eroul Basmului, Fiul Cel Mic Al Craiului (prâslea), Cel Destinat Iniţierii. El Se Deosebeşte Însă De Făt-Frumos Din Basmele Populare. Precizează
Conjuga Verbul Sterben În Germana
8 Crezi Că Un Erou Dintr-o Carte Poate Deveni Un Model Pentru Cei Care O Citesc? Motivează-ți Răspunsul, În 50- 90 De Cuvinte, Valorificând Unul Dintre Textele
Va Rog Ajutor Am Nevoie De Ajutor. (fara Intrebari Stupide=raport).Exercitiul 6.Cu Desen Daca Se Poate.
Lis Le Mail Suivant Et Réponds À Amélie. Amélie 14 ANS Je M'appelle Amélie, J'ai 14 Ans, Je Suis Québécoise Et Je Cherche Un(e) Correspondant(e) Francophone. Mo
9. Completează, În Caiet, Cadranele, Folosind Informații Din Text. Transcrie Expresiile Sau Enunturile Din Care Reiese Că Matilda Avea O Pasiune. Explică Reacți
2. Subliniază Acele Dintre Numerele Scrise, Care Au: Cifra Miilor 9. Cifra Zecilor De Mii 3. 3. Scrie Numerele Care Au Rămas Nesubliniate: În Ordine Crescătoare
4+9+14+19+.....1004
Va Rog Urgent!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Completează Tabelul Pentru Calciu: Simbolul Elementului Numărul Atomic Masa Atomică Relativă Grupa, Subgrupa Perioada Sarcina Nucleului Numărul De Protoni În Nu