RO Study
👤
Faranume20
Faranume20
17-05-2022
Engleza
a fost răspuns
plssss am nevoie urgent
Răspuns :
Kim1509
Kim1509
17-05-2022
Explicație:
sper ca iti va fi de folos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Frumos Cât Mai Repede Ex 2!! Dau Coroana!!!
Poate Cineva Sa Ma Ajute Sa Inteleg Ceva La Jurnal, Mai Specific Vreau Sa Spun Atunci Cand Faci Un Jurnal Tu Normal Trebuie Sa Il Faci La Persoana A I-a, Adica
Un Romb ABCD Are AC= 12cm Si BD= 10cm. Aria Rombului ABCD Este Egala Cu: A) 120cm[tex]\\^{2}[/tex] B) 30cm[tex]^{2}[/tex] C) 60cm[tex]^{2}[/tex] D) 40cm[tex]^{2
Urgent! Un Paralelipiped Dreptunghic Are Latimea 2/3 Din Lungime Si Inaltimea 4/5 Din Lungime. Dacă Volumul Paralelipipedului Este Egal Cu 14400cm3, Sa Se Deter
În Figura Alăturată Este Reprezentat Cubul ABCDA′B′C′D′ cu Suma Lungimilor Muchiilor Egală Cu 60√2 Cm. (2p) A) Află Cosinusul Unghiului Format De Diagonala Baze
Capacitatea In Litri A Unui Bazin Cubic Cu Muchia De 1,2m Este ....Va Rog Cu Rezolvare!
Putin Ajutor La Franceza Va Rog Frumos!
Ce Insemna Cel Putin 7
Va Rog Am Nevoie De O Compunere La Franceza Despre Ma Sezon Préféré Va Rog Am Anevoie De Ajutor Sa Fie De Clasa A 5 A App Sunt A 5a F
Va Rog PLS PLS PLS Vă Rogg.. Îmi Trebuie Până La 14:30Alcătuiți O Compunere Narativă De Minim 80 De Cuvinte În Care Să Povestiți O Întâmplare Petrecută Într-o