RO Study
👤
Dragos46
Dragos46
15-05-2022
Matematică
a fost răspuns
‼️Dau coroana‼️
Repede va rog
Răspuns :
Ccorina3
Ccorina3
15-05-2022
Răspuns:
ai rezolvarea in poza
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit Pe Rand La 6 Si La 8 Sa Dea Acelasi Rest 3 Si Catul Diferit De 0 Este
Efectuati: a) (2√3+x)²= b) (3√3x+2√5)²= c) (½x+3)²= d) (3-2√3)²= e) (2√5x-3√2x)²= f) (5√2x-4√3y)²= g) (8x-4√5)(8x+4√5)= h) (7√2a-5√6b)(7√2a+5√6b)= i) (√2x-3y)(√
Afla Cel Mai Mic Numar Naatural De 5 Cifre Care Indeplineste Urmatoarele Condtii: A. Nu Are Cifre Care Sa Se Repete; B.este Mai Mare Decat 20.000 C. Are Suma
1.Pe O Fata De Masa Cu Motive Florale Este Desenata O `floare De Mai`.In Centru-patratul ABCD, AB= 2 Cmsi Petalele Cu 4 Semicercuri. a)Aflati Suprafata Petalelo
Imi Spuneti Si Mie Starile De Spirit Din Literele Acestea ZAISUMENT ÂCARTENÎN ERADĂBERN RIOZATECUAI
Expresii Din Poezia Ce-ti Doresc Eu Tie, Dulce Romanie
Pe Diagonala AC A Paralelogramului ABCD Se Consideră Punctele M Şi N Astfel Încât AM=CN. Să Se Arate Ca MBND Este Un Paralelogram.
Se Știe Că A Supra 8 Egai B Supra 9 Egai Cu C Supra 10 Si A + B + C = 54. Calculaţi A , B , C
Explica Folosirea Liniei De Pauza,semn De Punctuatie,in Structura : Supararea Curcanului Il Speria Ca O Furtuna, Se-nnoura Curcanul In Pene- El Fugea In Cerd
Puneti Un Substantiv Si Transforma In Adjectiv Si In Verb