RO Study
👤
Comanmiri63
Comanmiri63
13-05-2022
Matematică
a fost răspuns
Va rog dau coroana .
Răspuns :
Miladydanceclub
Miladydanceclub
13-05-2022
Răspuns:
Explicație pas cu pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
4. Scrie Un Text De Aproximativ O Pagină În Care Să Imaginezi O Posibilă Explicație A Încetării Corespondenței De Dragoste Dintre Cei Doi Crini. 4. Scrie Un Tex
Efectuati : ( Va Rogg)
Ex . 5 !!! Va Rog Ajutați Mă !!! Urgent !!!
Va Rog Ma Pote Ajuta Cineva La 4 Și 5 Am Uitat Sa Pun Fotografie Am Pus Acum Va Rog
U Precizează Ce Părți De Propoziție Determină Interjecți- Ile Centru Din Exemplele Date. A. Na Un Măr! B. Bravo Premianților! C. Halal De El! D. Hai Mâine La Fi
(5p) 4. Participanţii La Concursul „Micii Sanitari" Au o Emblemă Ca În Figura Alăturată, Pe Care Este inscripționat Numele Echipei. Partea Colorată cu Gri (cru
8. Cu Câte Zerouri Se Termină Numărul A=2¹⁰•15⁶•6⁴•25³? Precizează Care Este Ultima Cifră Nenulă.Vă Rog Frumos Ajutați-mă!!!!!!!
3. În Figura Alăturată Este Reprezentat Pătratul ABCD, Cu AB = 2√2 Cm. Perpendiculara În Punctul B Pe Diagonala BD Inter- sectează Dreapta DC În Punctul E. Aria
5. Menţionează, În Câte Un Enunţ, Tiparul Textual Identificat În Fiecare Dintre Fragmentele De Mai Jos. A) Boier Stoiceo, Sărutămu-ţi Dreapta, Aşa Te Îndeamnă Z
X/10=7/y. Calculează 89=xy. Urgent Va Rog