RO Study
👤
Denysaandreea
Denysaandreea
13-05-2022
Matematică
a fost răspuns
Rezolvați:3(2×+3)=5x+10
Repede!!!
Răspuns :
Dariusbarbu
Dariusbarbu
13-05-2022
Răspuns
:
Explicație
pas
cu
pas
:
3(2x + 3) = 5x + 10
6x + 9 = 5x + 10
6x - 5x = 10 - 9
x
=
1
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cu Bani Pe Care Ii Are Daniel Poate Cumpara 3 Carti De Aceeasi Fel Si Ii Mai Raman 14 Lei.Pentru A Cumpara 5 Carti Iar Mai Trebui 20 De Lei. cat Costa O Carte
Care Sunt Modurile De Expunere Din ''Ivan Turbinca'' De Ion Creanga ? Va Rog Frumos Daca Stiti Sa-mi Spuneti ,imi Trebuie Urgent !
Stiti Cumva O Poezie De Mihai Eminescu
Pecizeaza Functia Sintactica Si Cazul Pronumelor Persoanale 1 Am Vazut-o La Teatru 2 Vorbea Mereu Despre Tine 3 A Fost Felicitata De Ei 4 Venea Dinspre Voi 5
Transcrie Urmatorul Text Corect.Sunt 16 GreseliDraga Jurnale, Intro Zi,pe Cand Ma Plimbam Pe O Aleie innsorita ,mi-am Cunoscut Vitorul Mire Si Pe Socri Mei.El
Cimpul Lexical Al Cuvintului Frunza (fara Exemple Gen : Verde,rosu,oranj, Auriu)
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Un Model/exemplu De Un Chestionar(intrebari) Legat De Cum Va`ti Simtit Sau Vi Sa Parut Un Hotel/pensiune/vila Ce Ati Vizitat?? Va Rog M
La Ce Caz In Limba Romana Este Substantivul Darurile
Cum Se Rezolvă Fractia 1 Supra 5 Din 500.Am Nevoie Urgent!
Impartind Un Numar Natural "n" La 9 , 18 , 27 Se Obtin Caturi Diferite De Zero Si De Fiecare Data Restul Este Egal Cu 3. Aflati Toate Numerele "n" Cu Aceasta Pr