RO Study
👤
Denisaoana67
Denisaoana67
09-06-2015
Matematică
a fost răspuns
suma numerelor 15 27 9 este
Răspuns :
Denisaisa2002
Denisaisa2002
09-06-2015
15+27+9= 42+9=51
Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Bordeeanuandree
Bordeeanuandree
09-06-2015
15+27+9=51
sper ca te-am ajutat era foarte usor de cls 1 :))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8. Completează Schema De Mai Jos Cu Următoarele Noţiuni Gramaticale. A) Se Uită → Partea De Vorbire→ Modul → Timpul B) Când → Partea De Vorbire→ Functia Sintact
La O Ferma Sunt Gaini, Pui, Miel Si Iezi, In Total 340 Capete Si 1100 De Picioare. Aflati Cate Sunt Din Fiecare Fel Daca Gaini Sunt De Patru Ori Mai Multe Decat
Transcrie, Din Fiecare Text, Câte Un Epitet Și Cate O Comparație Dau Coroana PLSSS CÂT MAI REPEDE POSIBIL
& Folant 20. Sofia Merge La Magazin Şi Face Cumpărături Pentru A Prepara O Prăjitură. Ea Cumără: 1 Kg De Piersici 0,5 Kg De Banane 1,5 Kg De Mure 1 Kg De Za
Aflați Deîmpărțitul Știind Că Împărțitorul Este 4 Câtul 136 Iar Restul Este Trei 67:3= 97:2= 99:3= 64:6=VA ROG!!
C++ Va Rog Dau Coroana Tot 2. Se Citesc Pe Rând N Numere Naturale. Afișați Cel Mai Mare Număr Par Citit. 3. Se Citesc Numere Naturale Până La Introducerea Lui
3 Calculați A+b Și A-b În Fiecare Dintre Situațiile Următoare: a=3V5+, B=2V5-3 a+b= a a-br.
Imi Poate Explica Cineva Cum Se Fac Aceste Operati. Va Rog
2. Alege Varianta Corectă!- Mircea Cel Bătrân Era Urmașul Lui Basarab I/Vlad.- În Perioada Domniei Sale S-a Bătut Monedă De Aur/argint. -Voievodul A Participat
6. Cu Toate Că Este Un Fenomen Tipic American, Şi Românii Apreciază Grătarul, Mai Ales Când sărbătoresc Ceva. Numeşte Trei Evenimente La Care Românii Fac De Obi