👤

15. Selectează din textul citit patru substantive care exprimă cuvinte-cheie ale faptelor personajelor. Folosește aceste substantive într-o compunere, în care personajele să fie Carlo și Fred. In compunerea ta vei respecta următoarele cerinţe: vei folosi cele patru substantive selectate, putând să le schimbi forma; vei alege un titlu potrivit compunerii, vei construi textul astfel încât să aibă introducere, cuprins şi încheiere; vei folosi un limbaj expresiv, deosebit; vei redacta compunerea în cel puțin 10 rânduri; • vei avea grijă la scrierea corectă a cuvintelor, la folosirea corectă a semnelor de punctuație și la aşezarea textului în pagină, respectând alineatele. Scrie aici cele patru substantive ​.

Răspuns :

Explicație:

Bă dacă te uiți un pic și eu am tot te înregistrează ăsta poți să mă ajuți și tu un pic că eu nu găsesc aici Dacă aș vrea să mă ajuți de SMS așa cam de pe brainly cu că eu să am telefonul la mine Și când o să vin acasă o să te ajut și pe tine dacă e ceva Ai înțeles .

bășică eu am antrenamente și la trebuie să fac Trebuie să trimitem asta 15 adică Selectează din text câte pentru substantive a dacă ai putea să mă ajuți sau să te ajute o soră dacă ai pe cineva mai mare dar îmi dai și mie SMS și să îmi trimiți și mie că nu nu știu și vreau să intrăm ce clasă ești tu că eu să clasa a patra b.

Bă eu am căutat acuma pe Google și îmi dă altele și dacă e ceva și găsesc dacă e ceva Îți trimit și ție ai înțeles dar nu o să îți mai pot să îți răspund dacă e ceva îmi răspunzi tu dacă ai înțeles Dacă nu asta este și vreau să stăm să te ajut cu ceva tu când ai scris Voi ce ați făcut compunere sau text casă