RO Study
👤
Cristianodumitrescu
Cristianodumitrescu
11-05-2022
Engleza
a fost răspuns
am nevoie urgenttttttt
Răspuns :
Dimitriepopescu10
Dimitriepopescu10
18-05-2022
Răspuns:
1. False
2. True
3. True
4. False
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Urgent De Ex De Mai Jos
10 MINUTE DE ORTOGRAFIE III. Incercuiește Varianta În Care Este Pus Corect Accentul. A. Adică/adică H Fenomen Fenomen I Cianuarie/ianuarie B. Aripă/aripă J. Mir
III. Make How-questions By Adding An Adverb, An Adjective, Or A Quantity Word Like "much" To These Questions. (2p) 1. A: How .......... Did It Take You To Learn
10 Și 11 Vă Rog Rezolvare CompletăDau Coroană
Determinati: A) Cate Nimere De Doua Cifre Exista;dar De 3 Cifre B) Cate Numare De Forma A7b Exista C) Cate Numere Naturale De Trei Cifre Existe, Stiind C
Bianca Are 140 De Margele Albe Rosi Si Albastre. Nr Margelelor Albastre Este Un Sfert Din Nr Celor Albe Iar Nr Margelelor Rosii Este Dublu Celor Albastre? dau C
Mă Ajută Cine Vă Rog Frummos CANAL DE TELEVIZIUNE: NUMELE EMISIuni. DATA VIZIONARIE CUVINTE NOI ÎNVĂTATE (10) + TRADUCERE : - Hiába Hívta A Mókuspapa, Hogy Le,
1.Ce Cifra Poate Fi N Pentru Ca Fractia 24 Supra N Sa Fie Ireductibilă? 2.Ce Număr Întreg Poate Fi B Astfel Încă 5 Supra B € N Urgent Ca Rog Mult!!!!!
Ținând Cont De Proprietățile Operațiilor Studiate Și De Exercițiul Precedent Se Obține : S1 = 1+3+5+...+2019=Ajutati-mă Va Rog! Dau Coroana Celui Mai Bun Raspun
Infigura Alaturata, Dreptunghiul ABCD Reprezinta Un Teren Cu Dimensiunile De La 20 Metri, Respectiv 8 Metri. Zona Hasurata Reprezinta Un Sant. Patrulaterul MNPQ