RO Study
👤
Raluca1233
Raluca1233
09-06-2015
Matematică
a fost răspuns
27.45+2x=x+34.19 plizz
Răspuns :
Xtraterestru
Xtraterestru
09-06-2015
2x-x=34.19-27.45 x=6.74
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 19+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutatima Va Rog Am 1.6nC Si Sai Transform In SI
Danuta Are 10 Betisoare De Aceeasi Lungime.Care Este Numarul Minim De Betisoare Pe Care Trebuie Sa Le Foloseasca Pentru A Construi Un Dreptunghi? Ce
Precizati prin Exemple Ce Parti De Vorbire Sunt Cuvintele: Gratie, Aidoma, Dedesubt, Inapoi, Potrivit Va Rog Imi Trebuie Neaparat. Multumesc!
Suma A două Numere Naturale Este 334. Împărțind Numărul Mai Mare La Triplul Numărului Mai Mic Obținem Câtul 36 Și Restul 7. Numărul Mai Mare Este... ?
Considerăm Funcția F: R - R , F(x)= X-2. Punctul De Intersecție A Graficului Fucție F Cu Axa Ox Are Abscisa Egală Cu... ?
Ai Aici Exercitiile Raspunde Adika Fam Ite Rog Exercitiile De La Sub 2 4 Si 5 Cu Rezolvari Completa Te Rog Am Facut Poza Sa Fie Mai Usor Te Tor Mult,,,,
Aflati Suma Lungimilor Muchiilor Unei Piramide Triungiulare,stiind Ca Perimetrul Unei Suprafete Este Egal Cu 16 Cm Si Toate Muchiile Piramidei Sint Congruente.
Lungimea Diagonalei Unui Patrat Cu Perimetrul De 24 Cm Este Egal Cu ...cm ?
Cat Este Apotema Bazei In Piramida Patrulatera Regulata?
5⁵+(5/5)³-(1/5)²=25- Aducerea Fracţiilor La Numitor Comun - Obţinerea Fracţiei - Efectuarea Operaţiilor Cu Puteri - Răspuns CorectAjutooooor ! .. Mulţumesc