👤
Ftapu082
a fost răspuns

Realizează o scurtă descriere a unui coleg, la alegere. Folosește planul dat.

dau coroana!​

Realizează O Scurtă Descriere A Unui Coleg La Alegere Folosește Planul Dat Dau Coroana class=

Răspuns :

Răspuns:

Ea este colega mea de bancă,Ina și are 13 ani!

O cunosc pe Ina de cand am început clasa întâi!Îmi amintesc ca era o fetița micuță,cu pielea alba,ca de prințesă,cu ochii mari,verzi,părul bălai și creț.Era foarte timidă și speriată de noutățile din jur,ca și mine de altfel.Doamna învățătoare ne-a pus pe amândouă în prima bancă de pe rândul din mijloc.

Pe parcursul anilor,am rămas colege de bancă și am descoperit ca Ina este o persoană minunată cu suflet bun,o prietenă de nădejde, pe care mă pot baza mereu.Ina are un singur defect,are prea mare încredere în oameni.

Îmi place foarte mult de Ina că este foarte respectuoasă,liniștită și silitoare.

Pe viitor îi doresc Inei tot ceea ce îmi doresc și mie,adică tot ce este mai bun și mai frumos în viață!

Explicație:

Am cunoscut.o pe Antonia in parcul din apropierea casei bunicilor mei. am inceput sa ne petrecem timpul impreuna de dimineata pana seara conoscandu.ne mai bine unul pe altul.

Antonia are un par matasos lung si saten si doi ochisori curiosi albastri, fiind si potrivita de masura. Este simpatica, draguta, inteligenta si civilizata. Uneori nu exista posibilitatea de a o contrazice deoarece s.ar supara si foarte greu o impaci. imi place la Antonia ca este o prietena adevarata, care te.ar ajuta si la bine, si la greu. este haioasa si te face sa zambesti si in cele mai grele situatii.

pe viitor imi doresc sa fim prieteni in continoare si sa ne intelegem ca niste frati/surori

Multumesc, Antonia !