RO Study
👤
Alinvlogs4618
Alinvlogs4618
10-05-2022
Limba română
a fost răspuns
Cuvantul ,,lor'' are gen?.
Răspuns :
Petrematia
Petrematia
10-05-2022
genul masculin
(nu sunt sigura)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 44+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Inseamnă Viață Politică?
6. Citește Textul De Mai Jos Și Spune Cât De Potrivit Este Titlul Acestuia. • Ce Alt Titlu Ai Putea Să-i Dai? Argumentează-ți Răspunsul. Proteiati Bazinele Acva
Marie (Fr) Carlos (Sp) Edward (Eng) (Fi) Anouska Renata (P) Eleni (Gr) Gabriella (It) Hassan (T) e.g. SA: Is Marie Finnish? 1 Marie / Finnish? 2 Carlos / Spanis
De Ce Am Cioaca Mica?
3. Explică Învățătura Textului, Spicul Si Prieteni Lui Continuând Enunţurile: Textul Mă Învață... Să Pot... ● Să Fiu... Să Știu Că..
IV. Utilizând Harta Alăturată, Scrieți: 1. Denumirea Insulei Marcate Cu Cifra 1; 2. Denumirea Tipului De Climă Specific Pentru Mediul Marcat Cu Cifra 2; 3. Denu
Precizează O Trăsătură A Personajului Din Text, Numește Mijlocul De Caracterizare Și Justifica Printr-o Secvență A Fragmentului Dat (Cum Am Pândit Veverița, In
Analizati In Mod Comparativ Hartile De La Sfirsitul Testului Si Stabileste Doua Schimbari Teritorialeale Statelor Unitr Ale Americii Explicind Optiunea Aleasa,V
Descrie In 2 3 Propozitii Un Obiect Din Cultura Orientului Antic Te Rog
3. Pe Cuşca Ghepardului Scrie Că Poate Atinge Viteza De 108 Km/h, Iar Pe Cea A Anti- Lopei Scrie Că Poate Atinge 72 Km/h. În Câte Secunde Reuşeşte Ghepardul Să