RO Study
👤
George9050
George9050
10-05-2022
Matematică
a fost răspuns
(49×3)+(51×8)= Aflați calculul
Răspuns :
Mihaelariciu648
Mihaelariciu648
10-05-2022
(49x3)+(51x8)=147+408=555
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
Ellutzaaz0
Ellutzaaz0
10-05-2022
(49x3) + (51x8) = 147 + 408 = 555
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma Tuturor Muchilor Unui Cub Este 48 Dm . Atunci Lungimei Diagonalei Sale Este De....dm. Cat Este Lungimea Diagonalei ?
Cum S-au Format Cuvintele Oboseala , A Tintui Si A Vesti
Buna! Imi Dati Cate Un Exemplu De Text Epic ( Mai Cunoscut Si De Scriitori Romani) Ptr Care Este Reprezentativa :- Onoarea -prietenia -razboi -iubire Multumesc
Precizati Functiile Sintactice Ale Numerarelor Cardinale a)Iar Intr-unpaienjenis, Cam Ascuns,cam Pe Furis, Stau Ciorapi La Uscat, Cinci Duzini:le-am
Bunicul Culege Mere.el Pune Intro Lada 20 Kg De Mere Si mai Are De Pus Inca Atat,pt A Se Afla La 8 Kg Fata De Cantitatea Care Incape In Lada.cate Kg Incap In L
Cate Tipuri De Gri Exista? Ma Refer La Culoare.
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Un Prioect Powerpoint ? Nu Prea Conteaza Subiectul.. De Preferat Ar Fii Sa Fie Ceva Cu Fenomene Optice.. Mersi ;)
Care Au Fost Scriitorii Crestini Din Antichitate?
Am Nevoie De Ajutor Am Teza La Mate Maine Si Nu Prea A Inteles.am De Facut Un Model De Test Ca Re Ne Da:1 Cel Mai Mare Numar Natural Mai Mic Decat 5radical Din
Alcatuiti Propozitii In Care Sa Fie Exprimate Prin Substantive Proprii Sau Comune Si Prin Pronume. Doar 2 Propozitii :D