RO Study
👤
MiaCM2411
MiaCM2411
10-05-2022
Matematică
a fost răspuns
Dacă a/b=6/7 calculați b-a/a+b.
Răspuns :
Dariusbarbu
Dariusbarbu
10-05-2022
Răspuns
:
Explicație
pas
cu
pas:
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 53+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Expresivitatea Unei Figuri De Stil.Cum Fac Sa Scriu 3-5 Sau 10-15 Randuri Despre Asta? Un Exemplu General As Vrea.Si La Expresivitatea Unei Imagini Tot La Fel.
Subiectul I exercitiul 3
Daca Micsoram Perimetrul Unui Triunghi Echilateral Cu 40 Cm Obtinem Un Nr. De Trei Ori Mai Mic Decat Latura Triunghiului. Determinati Latura Triunghiului?
Cand O Functie Este Marginita ? De Exemplu, F(x) = X * Arctg X - Ln ( 1+x^2 ) Sa Se Arate Ca F '(x) Este Marginita. Pe Net Am Citit Ceva De Genul M <= F(x) &
Alina Are Un Numar De Caise. Dupa Ce Dubleaza Numarul Caiselor Si Mai Adauga Un Sfert Din Cat Avuse La Inceput, Observa Ca Numarul Caiselor Obisnuite Pot Fi Dat
Sabina A Decupat Un Triunghi ABC , In Care Masura Unghiului ABC Este De 45 De Grade,masura Unghiului ACB Este De 60 De Grade Si Distanta De La Varful A Pana La
Intr-un Sir De 87 Nr Naturale Consecutive Nr De La Mijloc Este 200. Sa Se Afle Primul Si Ultimul Nr Si Apoi Suma Tuturor Numerelor Din Sir
Hello! Pt Cei Care Au Bacul; V.ati Invatat Poezii? Ce Credeti Ca O Sa Ne Dea? Stiu Ca Sunt Sanse Ft Mici Sa Ne Pice Ce Presupunem Noi , Dar No...
1.Mentioneaza Ce parte De Vorbire Este Fiecare Din Cuvintele Sublineate In Enuntul: Primii Care Au Raspuns Pozitiv Acestei Initiative Au Fost O Parte Dintre An
Buna Sunt Clasa A 6- A Nu Prea Ma Pricep La Amplicari. Am Gasit Un Exercitiu :Amplificand Fractia (5 Pe 8) Cu 7, Se Obtine Fractia.... Daca Se Poate Cat Mai Ex