RO Study
👤
Alyynthebest
Alyynthebest
10-05-2022
Matematică
a fost răspuns
cât este media aritmetică a nr 22,10
Răspuns :
Gicutaolteanu77
Gicutaolteanu77
10-05-2022
Răspuns:
22+10 ÷2( pentru ca sunt doua numere)
= 32÷2=16
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Văzut Cum Unul Din Vecini A Aruncat Gunoiul Într-un Loc Neautorizat. Vecinii S-au Plîns La Poliţie De Mai Multe Ori Despre Gunoiul Aruncat, Polițistul A Menţ
Semnificația Ultimei Strofe Din Poezia “creion” De Tudor Arghezi VA ROG MULT DE TOT, AM NEVOIE URGENT
Ţi-ar Plăcea Ca La Orele De La Școală Profesorii Să Folosească Metode Diverse De Pre- Dare? Motivează-ți Răspunsul, În Minimum 30 De Cuvinte, Valorificând Textu
Comentați Efectele Comice Ale Altor Doua Jocuri Despre Care Se Vorbește In Amintiri Din Copilărie. Explocati Prin Ce Aspecte Stârnesc Aceste Întâmplări O Anumit
Analizați 10 Verbe Din Textul Un Compozitor Român De Ciprian Porumbescuvă Rog Repede Dau Coroana
6. Aproximaţi Cu O Unitate Prin Lipsă, Respectiv Prin Adaos Rădăcina Pătrată Anumărului X = 1-(1-1)(--(-)-(1-100)42
Se Dau Următoarele Situații: 1. În Tăcerea Respectuoasă, Râsul Lui A Apărut Ca Fiind Nefiresc. 2. Nu Am Înțeles Aproape Nimic Din Expunerea Profesorului X; A F
La Cerințele Următoare, Alegeți Litera Care Indică Răsp 1. Numărul 8+√√8+√√8² Este Egal Cu: A. 8 B. 10 C. 12 .
Sall Cine Îmi Răspunde Primește Coroana.
Alcătuiește O Poveste Cu Cuvintele Toamnă Rouă Pere Furnică Zmeu Elefant Sau Învățat Misterios Opt Propoziții