RO Study
👤
Leri2
Leri2
09-05-2022
Matematică
a fost răspuns
dau coroana
Ajutati ma
Răspuns :
Lucianandu
Lucianandu
09-05-2022
Răspuns:
este foarte corect multumesc
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alcătuiți Enunturi Cu Ajutorul Expresiilor: Cu Parul De Aur Și Răsună De Veselie. Va Rog Ajutați-mă Dau Coroană!!!! Va Rog Ajutați-mă! Aștept Răspunsuri Cât Ma
La O Școala Învăț 99 De Elevi.Daca Fete Sunt De Două Ori Mai Multe Decât Băieți Câte Fete Și Câți Băieți Sunt La Școală
Daca 3=|x-1| Determinați X
La Începutul Clasei A VI-a, Un Elev Avea Înălțimea De 1,5 Metri. La Sfârșitul Clasei Avea Înălțimea De 1,53 Metri. Înseamnă Că A Crescut Cu ... % .vă Rog Sa Mă
Bunicul Are In Ograda 60 De Pasari:17 Sunt Rate,cu 9 Mai Putine Gaste,curci Cat Rate Si Gaste La Un Loc,iar Restul Gaini.Cate Gaini Are Bunicul?
Un Obiect Costa 200 Lei A)După O Majorare De Preț Cu 15% Obiectul Va Costa... B)După Încă O Scumpire Cu 20% Obiectul Va Costa... C)Dacă După A Doua Majorare D
Alexandra Se Gandeste La Un Numar Si Spune Ca Daca Il Micsoreaza Cu 12% Obtine 264 . La Ce Numar Sa Gandit Alexandra Ajutor
Totalitatea Cuvintelor Unei Limbi
Argumente Pro Si Contra Doina Floricica
Un Baiat Sia Cumparat Ziarul De La Un Chiosc.a Cheltuit 20 Lei,cu Care A Cumparat Ziarul,un Pachet De Guma Care A Costat 5 Lei Si O Carte De Colorat,care A Avut